«Ο Αραούχο θέλει να μείνει στην Λας Πάλμας!»

«Ο Αραούχο θέλει να μείνει στην Λας Πάλμας!»

«Ο Αραούχο θέλει να μείνει στην Λας Πάλμας!»

bet365

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως ο Σέρχιο Αραούχο δεν θέλει να φύγει από την Λας Πάλμας ενώ προσθέτει πως η ισπανική ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με το 1,5 εκατ. ευρώ που δίνει η ΑΕΚ.

Νέα (;) δεδομένα στην υπόθεση Αραούχο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Αργεντινός επιθετικός δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Λας Πάλμας και να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα τόσο το Canarias 7 όσο και η AS τονίζουν πως ο Αραούχο εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, ενώ προσθέτουν πως η ισπανική ομάδα θεωρεί πως το 1,5 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ δεν είναι ικανοποιητικό.

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, λόγω και της πανδημίας, εμφανίζεται αρνητικός στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αφού θα δυσκολευτεί να βρει τον αντικαταστάτη του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται να έχει αλλάξει άποψη και να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στα Κανάρια Νησιά, μετά και την εξαιρετική περσινή σεζόν του, αλλά και διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις!

Το συμβόλαιο του Αραούχο με την Λας Πάλμας λήγει το καλοκαίρι του 2023 με την ΑΕΚ να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εκ μέρους της ισπανικής ομάδας να είναι στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οπότε αυτό που απομένει να δούμε είναι το κατά πόσο έχουν δόση αλήθειας τα σημερινά ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα