ΑΕΚ: «Πρόταση 500.000 ευρώ για τον Μοχαμάντι», σύμφωνα με τους Βέλγους (vid)

ΑΕΚ: «Πρόταση 500.000 ευρώ για τον Μοχαμάντι», σύμφωνα με τους Βέλγους (vid)

ΑΕΚ: «Πρόταση 500.000 ευρώ για τον Μοχαμάντι», σύμφωνα με τους Βέλγους (vid)

bet365

Ο Μίλαν Μοχαμάντι, που αποχωρεί από τη Γάνδη, έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ σύμφωνα με τους Βέλγους.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ της Γάνδης, Μίλαν Μοχαμάντι, αποχωρεί από το σύλλογο και σύμφωνα με τους Βέλγους έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ.

Η ιστοσελίδα voetbalprimeur.be τονίζει χαρακτηριστικά:

«Η Γάνδη είχε μια ταραχώδη μεταγραφική περίοδο με αρκετές μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Μια από τις αποχωρήσεις ενδέχεται να είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ο Μοχαμάντι βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από τη Γάνδη. Ο Ιρανός διεθνής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ όσο και της Φερεντσβάρος. Αυτοί οι σύλλογοι, μάλιστα, έχουν ήδη κάνει πρόταση για τον Μοχαμάντι, η οποία ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ».

Ο 27χρονος μετράει με τη φανέλα της Γάνδης από το 2019 μέχρι σήμερα 65 συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ. Στο παρελθόν έχει παίξει για την Ραχ Αχάν, την Νιρόγιε Ζαμ και την Νταμπάς, ενώ είναι και 37 φορές διεθνής με το Ιράν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα