Άρης: Πρώτη πρόταση στον Σάντσες Μίνιο και διαφορά (vid)

Άρης: Πρώτη πρόταση στον Σάντσες Μίνιο και διαφορά (vid)

Άρης: Πρώτη πρόταση στον Σάντσες Μίνιο και διαφορά (vid)

bet365

Ο Άρης έκανε πρόταση στον 31χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, Χουάν Σάντσες Μίνιο, ωστόσο δεν κάλυψε τις απαιτήσεις του. Συνεχίζονται οι συνομιλίες των δύο πλευρών.

Το Gazzetta σας ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης (6/7) για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Χουάν Σάντσες Μίνιο. Ο 31χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο με την Εστουδιάντες, αλλά μπορεί ν' αποχωρήσει από τώρα πό την ομάδα της Λα Πλάτα.

Ο Άρης μετουσίωσε σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον του για τον Σάντσες Μίνιο. Η αρχική προσφορά των Κιτρίνων, ωστόσο, δεν κάλυψε τις απαιτήσεις του Νοτιοαμερικανού.

Οι συνομιλίες των δύο πλευρών, ωστόσο, συνεχίζονται. Μένει να φανεί πόσο μπορεί ν' «ανέβει» ο Άρης ή να «κατέβει» αντίστοιχα ο παίκτης για να γεφυρωθεί η απόσταση που υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση ο Σάντσες Μίνιο δεν έχει πρόβλημα ν' αγωνιστεί στην Ελλάδα, αντίθετα είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Γεννήθηκε στη Σααβέδρα την Πρωτοχρονιά (1/1) του 1990 και βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς. Στους Σενέισες έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και 2014 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Τον απέκτησε η Τορίνο αντί 3,2 εκατομμυρίων ευρώ. Από την Γκρανάτα παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Εστουδιάντες και Κρουζέιρο.

Το 2016 επέστρεψε στην Αργεντινή για την Ιντεπεντιέντε, η οποία τον αγόρασε από την Τορίνο αντί 1,3 εκατομμυρίου ευρώ. Ως ελεύθερο τον απέκτησε η Έλτσε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Έλυσε το συμβόλαιό τους Φρανχιβέρντες τον περασμένο Φεβρουάριο και ως ελεύθερος υπέγραψε στην Εστουδιάντες. Είναι ιδιαίτερα επιθετικός μπακ. Μπορεί να παίξει όλη την πλευρά ως full μπακ, ακόμη και ως εξτρέμ. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα