Ο Ατρόμητος εξήγησε γιατί ψήφισε «Ναι»

Ο Ατρόμητος εξήγησε γιατί ψήφισε «Ναι»

Ο Ατρόμητος εξήγησε γιατί ψήφισε «Ναι»

bet365

Στο Περιστέρι τονίζουν πως είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και επιθυμούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μόνο όταν διευθετηθεί το τηλεοπτικό «τοπίο» για όλες τις ομάδες

Μία από τις 3 ομάδες που ψήφισαν σήμερα (8/7) υπέρ του ενδεχόμενου να ψηφιστεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 ανεξαρτήτως εάν όλες οι ομάδες έχουν ή όχι τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν ο Ατρόμητος.

Από το Περιστέρι εξήγησαν το γιατί έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, με 4 λόγους.


Αρχικά ξεκαθάρισαν πως ως άποψή τους είναι πως «το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει όταν όλες οι ομάδες θα έχουν τηλεοπτική στέγη». Υστερα στάθηκαν στο ότι «ο Ατρόμητος είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Το έχει αποδείξει με τη στάση του κατά το παρελθόν, πάγια θέση του είναι πως όλες οι ομάδες πρέπει να είναι ενωμένες ώστε να διεκδικήσουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για το προϊόν που εκπροσωπούν και παράλληλα υπέγραψε πρόσφατα το πλαίσιο της ολιστικής μελέτης που αφορούσε την κεντρική διαχείριση πως πρέπει να είναι υποχρεωτική».


Παράλληλα σχολίαζαν πως «το περσινό καλοκαίρι που ο Ατρόμητος δεν είχε σε ισχύ τηλεοπτικό συμβόλαιο οι υπόλοιπες ομάδες δεν νοιάστηκαν για το γεγονός αυτό, έχοντας τότε την ασφάλεια του συμβολαίου που είχαν υπογράψει με τη Nova. Τελικά, συμφώνησε ως ομάδα με τη Nova και με μειωμένα έσοδα σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο».


Κλείνοντας στέκονταν στο ότι «από τη στιγμή που βρίσκεται σε ισχύ συμβόλαιο με τη Nova δεν γινόταν να μην ψηφίσει ‘ΝΑΙ’ στην προκήρυξη, αφού κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τη συμφωνία που έχει με το συνδρομητικό κανάλι».
Πάντως αυτό που βγαίνει κυρίως είναι πως στον Ατρόμητο είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μόνο όταν διευθετηθεί για όλες τις ομάδες το τηλεοπτικό τοπίο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα