Ο Ατρόμητος εξήγησε γιατί ψήφισε «Ναι»

Από το Περιστέρι εξήγησαν το γιατί έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, με 4 λόγους.
Αρχικά ξεκαθάρισαν πως ως άποψή τους είναι πως «το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει όταν όλες οι ομάδες θα έχουν τηλεοπτική στέγη». Υστερα στάθηκαν στο ότι «ο Ατρόμητος είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Το έχει αποδείξει με τη στάση του κατά το παρελθόν, πάγια θέση του είναι πως όλες οι ομάδες πρέπει να είναι ενωμένες ώστε να διεκδικήσουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για το προϊόν που εκπροσωπούν και παράλληλα υπέγραψε πρόσφατα το πλαίσιο της ολιστικής μελέτης που αφορούσε την κεντρική διαχείριση πως πρέπει να είναι υποχρεωτική».
Παράλληλα σχολίαζαν πως «το περσινό καλοκαίρι που ο Ατρόμητος δεν είχε σε ισχύ τηλεοπτικό συμβόλαιο οι υπόλοιπες ομάδες δεν νοιάστηκαν για το γεγονός αυτό, έχοντας τότε την ασφάλεια του συμβολαίου που είχαν υπογράψει με τη Nova. Τελικά, συμφώνησε ως ομάδα με τη Nova και με μειωμένα έσοδα σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο».
Κλείνοντας στέκονταν στο ότι «από τη στιγμή που βρίσκεται σε ισχύ συμβόλαιο με τη Nova δεν γινόταν να μην ψηφίσει ‘ΝΑΙ’ στην προκήρυξη, αφού κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τη συμφωνία που έχει με το συνδρομητικό κανάλι».
Πάντως αυτό που βγαίνει κυρίως είναι πως στον Ατρόμητο είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μόνο όταν διευθετηθεί για όλες τις ομάδες το τηλεοπτικό τοπίο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.