Super League Interwetten: «Όχι» στη σέντρα από την πλειοψηφία των ομάδων, αν δεν διασφαλιστεί τηλεοπτικό συμβόλαιο

Super League Interwetten: «Όχι» στη σέντρα από την πλειοψηφία των ομάδων, αν δεν διασφαλιστεί τηλεοπτικό συμβόλαιο

bet365

Στον «αέρα» η Super League μιας και τέθηκε θέμα να μην ψηφιστεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος αν πρωτίστως δεν εξασφαλιστεί τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά.

Σε εξέλιξη είναι το Δ.Σ. της Super League. Εκεί τέθηκε θέμα από τον ΝΠΣ Βόλο ώστε να μην ψηφιστεί η προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, αν πρώτα όλες οι ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό φυσικά αφορά το θέμα της κεντρικής διαχείρισης.

Στην περίπτωση που όμως δεν ευδοκιμήσει αυτή η λύση, τότε θα πρέπει όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος να έχουν τηλεοπτική στέγη.

Μ' αυτήν την πρόταση είναι υπέρ οι 10 ομάδες, «όχι» ψήφισαν Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος ενώ ο Αρης δήλωσε «παρών».

Το πρωτάθλημα βάσει του πλάνου είναι να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα