Μπαλοτέλι: Επίσημο το «μπαμ» της Ντεμίρσπορ! (pic)

Μπαλοτέλι: Επίσημο το «μπαμ» της Ντεμίρσπορ! (pic)

bet365

Η νεοφώτιστη της πρώτης τουρκικής κατηγορίας, Άδανα Ντεμίρσπορ, ανακοίνωσε το «μπαμ» με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον Μίνο Ραϊόλα στην Κωνσταντινούπολη και υπέγραψε συμβόλαιό για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Έσκασε το μεταγραφικό «μπαμ» στην Τουρκία. Η νεοφώτιστη της πρώτης κατηγορίας της γειτονικής χώρας, Άδανα Ντεμίρσπορ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι.

O 30χρονος Ιταλός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μόντσα και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα της Κιλικίας. Βρέθηκε με ιδιωτικό τζετ στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον πανίσχυρο ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, και έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση.

Το συμβόλαιο του «Super Mario» με την Ντεμίρσπορ προβλέπει ετήσιες απολαβές που ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλο μέρος αυτού του ποσό θα καλυφθεί από χορηγό, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Στη νέα του ομάδα, στα Άδανα, θα βρει και πάλι τον Γιουνές Μπελχαντά - μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού - με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες και στη Νις, αλλά και τον πρώην επιθετικό της Μίντλεσμπρο, Μπριτ Ασομπαλόνγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα