Αποσύρθηκε για Τσίμπολα και Φερνάντες ο Παναιτωλικός

Γιώργος Ντυμένος
Αποσύρθηκε για Τσίμπολα και Φερνάντες ο Παναιτωλικός

bet365

Παρελθόν πριν ακόμα γίνουν παρόν απoτελούν οι Ααρον Τσίμπολα και Λεάντρο Φερνάντες με τον Παναιτωλικό να αποσύρει το ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Σε άλλους στόχους στρέφει την προσοχή του ο Παναιτωλικός όσον αφορά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Και αυτό γιατί οι περιπτώσεις των Ααρον Τσίμπολα και Λεάντρο Φερνάντες με τους οποίους τα καναρίνια είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία, δεν θα προχωρήσουν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές παρά το γεγονός πως είχαν δώσει το ΟΚ ώστε να έρθουν στο Αγρίνιο, κωλυσιεργούν την άφιξη τους στην Ελλάδα και όπως ήταν λογικό, τα «καναρίνια» αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Το γεγονός πως και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν καθυστερήσει και μετέθεταν συνεχώς την άφιξή τους στην Ελλάδα είχε βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Παναιτωλικού που ήδη εξέταζαν εναλλακτικές λύσεις και βλέποντας πως δεν υπήρχε φως τόσο από τον Τσίμπολα όσο και από τον Φερνάντες αποφάσισαν να αποσυρθούν οριστικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED