ΑΕΚ: Ενοχλήσεις για Λάτσι, θα υποβληθεί σε εξετάσεις

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις για Λάτσι, θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ενοχλήσεις για Λάτσι, θα υποβληθεί σε εξετάσεις

bet365

Με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι αποχώρησε ο Ζίγκα Λάτσι από το φιλικό με τη Φέγενορντ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Στο Ιατρικό Κέντρο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για την ενδοφλέβια αντιβίωση.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Φέγενορντ στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων. Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Ζίγκα Λάτσι έγινε αναγκαστική αλλαγή (όπως αποδείχθηκε) με τον Έλντερ Λόπες να τον αντικαθιστά.

Ο 18χρονος Σλοβένος στόπερ ένιωθε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μάλιστα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με την ελπίδα να μην είναι κάτι το ανησυχητικό.

Την ίδια στιγμή, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχει επιστρέψει από προχθές στην Αθήνα μετά τη λοίμωξη που έχει υποστεί στο χέρι. Μάλιστα ο 28χρονος Αυστριακός γκολκίπερ βρίσκεται ήδη στο Ιατρικό Κέντρο, όπου του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση.

Η προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους άλλα δύο φιλικά τεστ με αντίπαλο την Άντβερπ (6/7 - 18:00) και την Κλαμπ Μπριζ (9/7 - 17:00) πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα