Παναθηναϊκός: Το βάρος στην κατοχή και εμβολιασμός (vid)

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην κατοχή και εμβολιασμός (vid)

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην κατοχή και εμβολιασμός (vid)

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το εργομετρικά, στον Παναθηναϊκό. Ασκήσεις κατοχής μπάλας από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεκατρείς παίκτες θα εμβολιαστούν το Σάββατο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο, επέστρεψαν στις προπονήσεις την Παρασκευή. Οι παίκτες του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια κατοχής μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Το Σάββατο θα γίνει το πρώτο διπλό πρόγραμμα της σεζόν με πρωινή και απογευματινή προπόνηση (με εξαίρεση τους δεκατρείς παίκτες που θα υποβληθούν αύριο σε εμβολιασμό κατά του COVID-19 και θα αποτελέσουν το τελευταίο γκρουπ παικτών που θα υποβληθούν στη διαδικασία), ενώ την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.

Όσον αφορά την ανακοίνωση των κομμένων αυτή αναμένεται να πάρει παράταση, προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Όπως αναφέραμε και χθες, ο αριθμός θα πλησιάζει το 10!

*Δεν φαίνεται να απασχολούν το Τριφύλλι οι περιπτώσεις του αμυντικύ μέσου Εμφουλού και του στόπερ Τεσίγιο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα