Ιωνικός: Περιμένουν τον Μπάσα παρά τα πολωνικά δημοσιεύματα

Ιωνικός: Περιμένουν τον Μπάσα παρά τα πολωνικά δημοσιεύματα

Ιωνικός: Περιμένουν τον Μπάσα παρά τα πολωνικά δημοσιεύματα

bet365

Στον Ιωνικό δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά στη μεταγραφή του Βούλνετ Μπάσα, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο για τις υπογραφές και την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Στην Πολωνία γράφουν ότι ο Βούλνετ Μπάσα περνάει ιατρικά για την Górniku Łęczna.

Ωστόσο, στον Ιωνικό ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και πως ο 30χρονος μέσος θα έρθει στην Ελλάδα - πιθανότατα την Κυριακή 4/7 - για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νίκαιας.

Θυμίζουμε πως πέρυσι, έπαιζε στη Βίσλα Κρακοβίας, πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, όπου και έπαιξε σε 9 ματς και είχε 1 ασίστ. Γεννημένος στη Λοζάνη αλλά διεθνής, όπως και ο αδερφός του με την Εθνική Αλβανίας, στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Γκρασχόπερς, Σιόν, Σαραγόσα και UCAM Μούρθια, ενώ στην πολωνική ομάδα ήταν από το 2017 και συνολικά «μέτρησε» 61 εμφανίσεις (4 γκολ). Πλέον είναι πιθανό να τον δούμε στην Ελλάδα για χάρη του Ιωνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα