Με τέτοιον Χασάν ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πιο ήρεμος (vid)

Με τέτοιον Χασάν ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πιο ήρεμος (vid)

Με τέτοιον Χασάν ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πιο ήρεμος (vid)

bet365

Ο τραυματισμός του Τικίνιο Σοάρες φέρνει σύννεφα για τον Ολυμπιακό όμως η εκτελεστική δεινότητα του Χασάν του επιτρέπει να είναι πιο ήρεμος.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και μία ακόμα νίκη. Σε τέσσερις αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός έχει αυτό το κάπως βαρύ 3-0 της Σάλτσμπουργκ αλλά νίκησε 1-0 τις Βόλσφμπεργκερ και Κρασνοντάρ και γύρισε το 1-0 σε 2-1 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που ανησυχεί περισσότερο μία ομάδα είναι οι τραυματισμοί. Τη μία φορά το τελευταίο διάστημα ήταν ο Φορτούνης με τον χιαστό που θα τον αφήσει εκτός για ένα διάστημα 6-8 μηνών.

Και τώρα είναι ο Τικίνιο που χτύπησε τον ώμο του και υπάρχουν φόβοι για πιο σοβαρό τραυματισμό (υπήρχαν από το βράδυ της Τετάρτης) για τον Βραζιλιάνο και τη γενικότερη κατάστασή του. Το καλό σενάριο είναι 1.5 μήνας εκτός, ωστόσο θα πρέπει να προκύψει η ενημέρωση του Ολυμπιακού. Από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας όμως υπήρχαν και καλά νέα.

Ο συνήθης ύποπτος Χασάν του δίνει ηρεμία και ο Τσούμιτς παραμένει σε ανοδική πορεία

Τι εάν μετά την απόκτηση του Τικίνιο έγινε ο 3ος σε ιεραρχία επιθετικός; Ο Χασάν πηγαίνει non stop από πέρυσι. Με δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες προετοιμασίας. Σκόραρε με τη Βόλσφμπεργκερ και έβαλε και γκολάρα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο Χασάν των 90 αγώνων στον Ολυμπιακό με 38 γκολ και 7 ασίστ.

Με τέτοια εικόνα του Αιγύπτιου και αυτήν την εκτελεστική δεινότητα ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πιο... ήρεμος σε αυτό το κομμάτι, την ώρα που αγωνιά για το πρόβλημα του Τικίνιο. Πολύ καλό νέο για τον Ολυμπιακό είναι και η κατάσταση του Τσούμιτς για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει. Ο Σέρβος βρήκε και ασίστ και γκολ με τους Βούλγαρους και σίγουρα σε μία περίοδο που οι Πειραιώτες δεν έχουν κλεισμένους τους 2 εξτρέμ που θα ήθελαν μπορεί να δώσει καλές έξτρα λύσεις. Ο Τσούμιτς που σε 66 λεπτά σε δύο φιλικά έχει ένα γκολ, μία ασίστ και γενικότερα καλές κινήσεις. Είναι δε θετικά για εκείνον και τα όσα είπε ο Μαρτίνς.

Η χρησιμοποίηση του Σα θυμίζει υπόθεση Ποντένσε

Την περίοδο που ο Ντάνιελ Ποντένσε επρόκειτο να κλείσει στη Γουλβς η μεταγραφή του καθυστέρησε λόγω οικονομικών ζητημάτων της. Η είσοδος του Ζοσέ Σα στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (και ενώ δεν είχε παίξει ούτε λεπτό στα προηγούμενα φιλικά των Ερυθρόλευκων) παραπέμπει σε παρόμοια πιθανή εμπλοκή εάν και όλα συνεχίζουν να συγκλίνουν στη μεταγραφή του στους Λύκους της Premier.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.