Μαρτίνς για τον Τσούμιτς: «Μας έχει δώσει μία πολύ καλή απάντηση»

Μαρτίνς για τον Τσούμιτς: «Μας έχει δώσει μία πολύ καλή απάντηση»

Μαρτίνς για τον Τσούμιτς: «Μας έχει δώσει μία πολύ καλή απάντηση»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στάθηκε και στον Τσούμιτς.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Τη νίκη με 2-1 με την ΤΣΣΚΑ: Στην προετοιμασία δουλεύεις για πολλά πράγματα. Σήμερα νιώσαμε την κούραση αλλά αντιδράσαμε σωστά. Η προετοιμασία είναι για όλη τη χρονιά. Δουλεύουμε πάνω στον χαρακτήρα μας και δείχνουμε χαρακτήρα.

Τα φιλικά με Σάλτσμπουργκ και ΤΣΣΚΑ: Και στο χθεσινό ματς που είχαμε το 3-0 και ήταν δύσκολο είδαμε αντίδραση. Δείχνουν οι παίκτες πως παλεύουν και ειδικά οι νέοι το πόσο προσπαθούν. Τους κοιτάμε και εάν το αποτέλεσμα είναι καλό θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Τον Τσούμιτς: Μπήκε πάρα πολύ καλά. Ο Τσούμιτς μας έδωσε μία πολύ καλή απάντηση. Σήμερα και χθες ήταν πολύ καλός και έδειξε ότι θέλει να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα