Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Πόνεσε με Τικίνιο, χαμογέλασε με Τσούμιτς! (vids)

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Πόνεσε με Τικίνιο, χαμογέλασε με Τσούμιτς! (vids)

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Πόνεσε με Τικίνιο, χαμογέλασε με Τσούμιτς! (vids)

bet365

Η... παγωμάρα με τον τραυματισμό του Τικίνιο στο ώμο, έδωσε την σκυτάλη στην ικανοποίηση για την εμφάνιση του Τσούμιτς ο οποίος με γκολ κι ασίστ (στον Χασάν) οδήγησε τον Ολυμπιακό σε ανατροπή και νίκη με 2-1 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Με πρωταγωνιστές στο σκοράρισμα τους Χασάν και Τσούμιτς ο Ολυμπιακός πήρε το φιλικό του Νο4 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκορ 2-1. Αγωνία για το χτύπημα του Τικίνιο στον ώμο που επέφερε την αναγκαστική αλλαγή του.

Αρχική ενδεκάδα με Κούντε και δίδυμο Τικίνιο - Χασάν

Ως προς την αρχική διάταξη η επιλογή του Μαρτίνς ήταν με 4-4-2 και με βασικό τον Κούντε αλλά και μπροστά τους Χασάν και Τικίνιο.

Οι 11 του Ολυμπιακού ήταν οι: Κρίστινσον - Λαλά, Αβραάμ, Καλογερόπουλος και Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Σουρλής, Κούντε και Βαλμπουενά - Χασάν και Τικίνιο.

Με καθυστέρηση η έναρξη του φιλικού, φάσεις και οι δύο ομάδες

Στο α' 45λεπτο και οι δύο αντίπαλοι απείλησαν. Ο Ολυμπιακός είχε ορεξάτο τον Βαλμπουενά που δημιούργησε και είχε και μεγάλες φάσεις όπως αυτή στο 10' με Χασάν και Βαλμπουενά. Ευκαιρίες είχε και ο Τικίνιο για γκολ.

Ο τραυματισμός του Τικίνιο, η είσοδος του Σα και το 1-0 της ΤΣΣΚΑ που έγινε 2-1 για τον Ολυμπιακό

Στο 2ο 45λεπτο ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές αλλαγές βάζοντας και τον Σα για πρώτη φορά σε φιλικά προετοιμασίας. Είχε όμως την ατυχία να δει τον Τικίνιο να χτυπά τον ώμο του και αποχωρεί τραυματίας στο 57'. Σε εκείνο το σημείο που ήταν με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός ο Αχμέντοβ σκόραρε με κεφαλιά στο 59'.

Στο 63' όμως ο Χασάν έβαλε το 2ο του γκολ σε φιλικά προετοιμασίας φέτος. Ένα πολύ ωραίο τελείωμα μετά από γύρισμα - ασίστ του Τσούμιτς. Το 2-1 ήρθε στο 79' όταν ο Χασάν έκανε ένα σουτ που αποκρούστηκε και από κοντά ο Τσούμιτς έκανε το 2-1 με... ριμπάουντ και σουτ.

Οι αρχικές 11άδες:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον - Λαλά, Αβραάμ, Καλογερόπουλος και Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Σουρλής, Κούντε και Βαλμπουενά - Χασάν και Τικίνιο.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Εβντιμόβ, Μαζίκου, Ματέι, Γκαλαμπόβ, Τουριτσόβ, Βαρέλα, Τζέφερσον, Ζιβκόβ, Μπάι, Γιόμοβ και Κατάκοβιτς.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (60’ Σα), Λαλά (60’ Ανδρούτσος), Παπαδόπουλος (60’ Σεμέδο), Καλογερόπουλος (46’ Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσιουκ (60’ Αποστολόπουλος), Εμβιλά (60’ Σαπουντζής), Σουρλής, Κούντε (46’ Τσούμιτς), Βαλμπουενά (60’ Βρουσάι), Τικίνιο (λ.τρ. 59’ Τιάγκο Σίλβα) και Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα