Ανανέωσε ο Νταβιώτης στον Ατρόμητο

Ανανέωσε ο Νταβιώτης στον Ατρόμητο

Μάκης Σταθάτος
Ανανέωσε ο Νταβιώτης στον Ατρόμητο

bet365

Στον Ατρόμητο θα παραμείνει για ακόμα δύο χρόνια ο Γιώργος Νταβιώτης, ο οποίος ανανέωσε με την θετική εισήγηση του Άνχελ Λόπεθ.

Τη φανέλα του Ατρομήτου θα συνεχίσει να φοράει ο Γιώργος Νταβιώτης, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμα χρόνια με τους Περιστεριώτες.

Ο 23χρονος αποτελεί παιδί των ακαδημιών του συλλόγου (αποκτήθηκε από τον Άγιο Ιερόθεο) και μπορεί να προσφέρει ως πλάγιος μέσος, ως εσωτερικός μέσος, ενώ το τεχνικό τιμ εκτιμά ότι με δουλειά θα δώσει λύσεις και ως δεξί μπακ χαφ, θέση στην οποία έπαιξε στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, αφήνοντας πολύ θετικά δείγματα.

Η γνώμη του Άνχελ Λόπεθ ήταν θετική για τον άλλοτε διεθνή με την Ελπίδων, ο οποίος μετρά 27 ματς με το αστέρι και που πλέον είναι ποδοσφαιρικά πιο ώριμος για να δείξει τις δυνατότητες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα