Τί ισχύει στα μεταγραφικά του Αρη: Ο Αμίρ, ο Ρομπέρτο & τα «κλεισμένα» deals

Τί ισχύει στα μεταγραφικά του Αρη: Ο Αμίρ, ο Ρομπέρτο & τα «κλεισμένα» deals

Τί ισχύει στα μεταγραφικά του Αρη: Ο Αμίρ, ο Ρομπέρτο & τα «κλεισμένα» deals

bet365

Το Gazzetta καταγράφει τα μεταγραφικά δεδομένα για τον Άρη ο οποίος έχει στα χέρια του προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και περιμένει να ξημερώσει η 1η του Ιούλη για να τις επικυρώσει.

Είναι αυτό που λένε… «έφαγε τον γάιδαρο και μένει η ουρά» καθώς στον Άρη ήδη άρχισαν να μετρούν αντίστροφα προσδοκώντας ότι με την αλλαγή του μήνα θα αποκτήσουν τη δυνατότητα επισημοποίησης συμφωνιών με ποδοσφαιριστές. Ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας υπήρχε ούτως ή άλλως, αυτή όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν βασικά στελέχη της ομάδας καθώς ο Λούκας Σάσα παραμένει «καθηλωμένος» στη Βραζιλία (έχει προσβληθεί από COVID 19), ενώ οι Λίντσεϊ Ροζ, Τζέιμς Τζέγκο συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι για τον Άρη είναι απαραίτητο (όχι μόνο) να ενισχυθεί αλλά και να ενσωματώσει τους νέους παίκτες στην ομάδα το συντομότερο δυνατό.

Συνολικά, το μεταγραφικό πλάνο των «κίτρινων» περιλαμβάνει επτά μεταγραφικές κινήσεις και το Gazzetta καταγράφει τα δεδομένα σε κάθε θέση αφήνοντας κατά μέρους αυτή του σέντερ φορ καθώς εκεί, οι περιπτώσεις που απασχολούν δεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Τερματοφύλακας: Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τρεις ξένους τερματοφύλακες οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν στο εξωτερικό. Αναπτύχθηκε φημολογία για τον Ιρανό, Αμίρ Αμπετζαντέχ, ο οποίος πράγματι προτάθηκε στους «κίτρινους» (όπως και σε άλλη ελληνική ομάδα) αλλά το κασέ του (περίπου 500.000 ευρώ) χαρακτηρίστηκε υπερβολικό. Ο 28χρονος γκολκίπερ έκανε εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία, θέλει να την εξαργυρώσει, παράλληλα περιμένει και την έκδοση του πορτογαλικού διαβατηρίου καθώς σ’ αυτή την περίπτωση θα «κλείσει» σε γαλλική ομάδα. Επί της ουσίας, ο Άρης πρόκρινε άλλες περιπτώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Ισπανό Ρομπέρτο ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από τον Ολυμπιακό και πλέον ανήκει στη Βαγιαδολίδ αλλά τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους.

Ο Ρομπερτο

Κεντρικός αμυντικός: Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ήδη ο Άρης έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με ξένο κεντρικό αμυντικό, αλλά αυτή δεν έχει επικυρωθεί και δεν θα επικυρωθεί πριν την 1η Ιουλίου με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε το CAS είτε δεν θα έχει κοινοποιήσει απόφαση είτε αυτή θα είναι θετική. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε… κυκλοφορήσει ενδιαφέρον του Άρη για τον Ντάνι Σουάρεθ του Αστέρα Τρίπολης, στην πραγματικότητα όμως οι Θεσσαλονικείς περιορίστηκαν σε κάποιες σκέψεις και δεν προχώρησαν σε ουσιαστική κίνηση. Ο στόπερ που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, πέρυσι, αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

Κεντρικοί χαφ: Είναι από τις υποθέσεις που βρίσκονται στο τελικό στάδιό τους υπό την έννοια ότι μια συμφωνία είναι στα σκαριά και απομένει η επικύρωσή της. Επί της ουσίας, είναι στο ίδιο επίπεδο μ’ αυτή του κεντρικού αμυντικού καθώς μόλις ξημερώνει η 1η του Ιούλη αναμένεται να ολοκληρωθεί. Επίσης πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε Πρωτάθλημα του εξωτερικού με χαρακτηριστικά «8αριού» αλλά κι ενός επιτελικού μέσου.

Winger: Έχει γίνει η τελική επιλογή και πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος αλλά αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η επιλογή έχει «κλειδώσει», οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και απλά απομένει να αποκτήσει ο Άρης και τυπικά το δικαίωμα για να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Η περίπτωση του Σάντε Σίλβα δείχνει να απομακρύνεται από το προσκήνιο καθώς ο Άρης κοίταξε… αλλού ενώ ο Πορταγάλος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship.

Αριστερός μπακ: Επίσης πρόκειται για μια υπόθεση η οποία είναι στο τελικό στάδιό της καθώς οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε καταληκτικές διαπραγματεύσεις με τις 2-3 περιπτώσεις που προκρίθηκαν. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, εκτιμάται όμως ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα