Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κουντέ (pics & vid)

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κουντέ (pics & vid)

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κουντέ (pics & vid)

bet365

Ο Πιέρ Κουντέ αφίχθη στη χώρα μας τα ξημερώματα της Τετάρτης και θα κλείσει με ένα τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Καμερουνέζος χαφ καθυστέρησε να φτάσει στην Ελλάδα λόγω μία μηχανικής βλάβης στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε. Αντί να φτάσει στις 3 το μεσημέρι στην Ελλάδα και την Αθήνα αυτό έγινε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα (οι εκπρόσωποι του παίκτη πάντως αναμενόταν να φτάσουν νωρίτερα ενώ ο Κουντέ ταξίδευε από την πατρίδα του για τη χώρα μας και η πτήση του είχε καθυστέρηση).

Ο Πιέρ Κουντέ θα κλείσει με συμβόλαιο τριών ετών στον Ολυμπιακό και απολαβές περίπου στις 800.000 ευρώ. Οι Πειραιώτες θα δώσουν στη Μάιντς λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έφερε ήδη στην Ελλάδα τον νεαρό Αγκιμπού Καμαρά που θα κλείσει και τυπικά (είναι βέβαια για τη Β' ομάδα κυρίως).

Στις πρώτες δηλώσεις του on camera ο Κουντέ σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για την υποδομή. Κάθε άλλη δήλωση και οποιαδήποτε άλλη δήλωση θα την κάνουμε από αύριο που θα έχουμε τελειώσει».

Για τον Πιέρ Κουντέ ο προπονητής του στο Καμερούν, Τόνι Κονσεϊσάο, μιλώντας στο Gazzetta είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων: «Πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή λύση. Και για τον Πιέρ και για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να δώσει ένταση και δυναμική στο κέντρο και λύσεις στον προπονητή. Ο Ολυμπιακός θα πάρει πολλά από αυτόν, όπως και ο Πιέρ. Πιστέψτε με είναι έτοιμος για συμμετοχές στο Champions League».

Όσο για το επίπεδο ετοιμότητάς του τόνισε πως «ο Πιέρ έχει έναν φοβερό χαρακτήρα. Είναι επαγγελματίας και σοβαρός αθλητής που προπονείται σκληρά. Που προπονείται με ένταση. Έχει τεχνικές και φυσικές αρετές και δεξιότητες και είναι σε καλή κατάσταση. Έπαιξε τον Ιούνιο παιχνίδια με την Εθνική. Ναι έχει ανακάμψει πλήρως. Έπαιξε αρχές Ιουνίου και έκανε και προπονήσεις με την Εθνική στην Αυστρία. Είναι ο παίκτης που άφησα πριν τον τραυματισμό». Στο Gazzetta είχε μιλήσει και ρεπόρτερ της Μάιντς για τον διεθνή Αφρικανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα