ΟΦΗ: Η ξεχωριστή πρωτοβουλία με την Κρυσταλλένια Γιαλαμά

ΟΦΗ: Η ξεχωριστή πρωτοβουλία με την Κρυσταλλένια Γιαλαμά

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Η ξεχωριστή πρωτοβουλία με την Κρυσταλλένια Γιαλαμά

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε στην Κρυσταλλένια Γιαλαμά, κόρη του παλαίμαχου παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας, Νίκου, μια φανέλα με το όνομά της και το σήμα των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, ενόψει της συμμετοχής της στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Κρυσταλλένια Γιαλαμά, κόρη του παλαίμαχου παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Νίκου, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρέλαβε μια φανέλα με το όνομά της και το σήμα των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο. Βλέπετε, ως αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης θα δώσει το παρών στο μεγάλο ραντεβού, στην Ιαπωνία.

Την Κρυσταλλένια υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (22/6) ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο γενικός διευθυντής, Ηλίας Πουρσανίδης.

«Καλή επιτυχία Κρύστη» ανέφερε στο μήνυμά της η ομάδα του Ηρακλείου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα