«Ο Βράνιες είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΚ»

«Ο Βράνιες είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΚ»

«Ο Βράνιες είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΚ»

bet365

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, μιας και η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος Βόσνιος στόπερ, επέστρεψε στην Άντερλεχτ, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Σαρλερούα, ωστόσο, όπως τονίζει το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας «anderlecht-online.be», δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο Βράνιες βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Κάτι που βρίσκει αντίθετη την Άντερλεχτ που θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή του.

«Ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πάντοτε το ίδιο και αφορά την τιμή που έχει θέσει η διοίκηση της Άντερλεχτ για να τον παραχωρήσει, κάτι που δεν ικανοποιεί την ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ο Βράνιες πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Άντερλεχτ θα ήθελε να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα