Φαμπιάνο ο επόμενος για τον Ολυμπιακό

Φαμπιάνο ο επόμενος για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Φαμπιάνο ο επόμενος για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει το θέμα του Βραζιλιάνου γκολκίπερ και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το θέμα Φαμπιάνο δεν έχει... καεί για τον Ολυμπιακό. Το αντίθετο. Παρότι η Ομόνοια αρνείται πεισματικά να τοποθετηθεί επίσημα ή ανεπίσημα για οτιδήποτε σε σχέση με αυτό το ζήτημα οι νεότερες πηγές αναφέρουν πως το μέτωπο του Φαμπιάνο προχωράει και πηγαίνει καλά για τον Ολυμπιακό.

Τόσο που ο Βραζιλιάνος κίπερ μπορεί να είναι η επόμενη προσθήκη του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος με ύψος 1.97 μέτρων ήταν βασικός γκολκίπερ της Ομόνοιας και πέρυσι και έχει 73 ματς στην Πόρτο και 31 στη Φενέρ στην καριέρα του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED