Η λίστα των υπό αποχώρηση του Ολυμπιακού

Η λίστα των υπό αποχώρηση του Ολυμπιακού

Η λίστα των υπό αποχώρηση του Ολυμπιακού

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο Gazzetta το μεγάλο γκρουπ των παικτών που είναι υπό μετακίνηση αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Λογικό είναι το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στους παίκτες που θα πάρει ο Ολυμπιακός, από την στιγμή μάλιστα κατά την οποία φαίνεται ότι θα χρειαστεί να πάρει και πολλούς μέσα στο καλοκαίρι…

Ενδιαφέρον, όμως, νομίζω ότι έχει και ποιοι παίκτες θα φύγουν από τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ειδικά μάλιστα από την ώρα που καταλαβαίνουμε ότι επίσης θα είναι πολλοί. Κι αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Η πρώτη είναι οι παίκτες οι λεγόμενοι βασικοί, για τους οποίους υπάρχουν κρούσεις η, και προτάσεις. Παίκτες όπως ο Σα, ο Καμαρά, ο Σεμέδο κι ίσως κι ο Σισέ. Παρεμπιπτόντως, επί του ενδιαφέροντος της Νάπολι για τον Μαντί και της Γουλβς για τον Σα, μπορεί να έχουμε «ενδείξεις» ακόμη κι ως το τέλος αυτής της εβδομάδας για το πόσο σοβαρά θα πάνε οι δύο αυτές μεταγραφές.

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι λεγόμενοι «διαθέσιμοι» παίκτες, τους οποίους δηλαδή ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να πουλήσει η, να δανείσει και προέρχονται κύρια από τη δεξαμενή των δανεικών η, της Β ομάδας του, της Νέων.

Εδώ είναι πολλά τα ονόματα. Από τον Γιάννη Μασούρα και τον Ντουρμισάι, έως τον Σολδάνο και τον Μεριά, παίκτες που ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε να τους πουλήσει.

Κούτρης

Κι από εκεί και πέρα, πολλά παιδιά από την Ακαδημία που άλλα μπορεί να πωληθούν, κυρίως όμως να πάρουν χρόνο κάπου για να δείξουν. Μιλάμε για παιδιά όπως ο μέσος Ξενιτίδης κι ο φορ Βοίλης (που έπαιξαν φέτος στη Ζενέ Ες Λουξεμβούργου), ο Κύπριος μέσος Κωστή κι ο εξτρέμ Μαρίνος (ήταν δανεικοί στο Λεβαδειακό), ο Σέρβος δεξιός μπακ Νίκολιτς κι ο αριστερός μπακ Φοντέ Καμαρά από τη Γουϊνέα (δανεικοί στα Χανιά) κι ο μέσος Φέκκας (δανεικός στην Καλλιθέα).

Ακόμη όμως κι άλλα παιδιά όπως ο Μπακουτσής (20χρονος χαφ που αποκτήθηκε από τον Άρη), αλλά και παιδιά από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, όπως ο Μπέλιτς (20χρονος αμυντικός χαφ και στόπερ), ο Νικόλης (19χρονος πολυσύνθετος αμυντικογενής παίκτης) κι ο Τσέλιος (επιθετικογενής παίκτης 18,5 ετών).

Σουρλής

Επιπλέον, ο Σουρλής (κι αυτός 18 στα 19), που από πέρυσι παίρνει παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, μπορεί να δοθεί δανεικός για να πάρει τον περισσότερο χρόνο που δείχνει ότι αξίζει να έχει.

Η δε λίστα μπορεί να ανοίξει περισσότερο, αν για παράδειγμα μετά το τσεκάρισμα που θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και δη μετά τα έξι φιλικά της Αυστρίας, αποφασίσει ότι δεν θα είναι στο ρόστερ ο Πέπε κι ο Τσούμιτς. Ίσως κι ο Μάρκοβιτς.

Όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γκρουπ παικτών που μπορεί να μετακινηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Άσχετο: Πολύς κόσμος μπορεί να τα υπεραπλουστεύει όλα κάποιες φορές, αλλά δεν είναι έτσι. Η μεταγραφή του Φαμπιάνο από την Ομόνοια στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο απλή διαδικασία. Μην υποτιμάμε την πρωταθλήτρια Κύπρου. Όπως βέβαια μην υποτιμάμε και την αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού να τελειώσει αυτή τη μεταγραφή. Μάχη γίνεται για όποιον δεν το έχει καταλάβει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.