Παναθηναϊκός: Επίσημα μέχρι το 2024 ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Επίσημα μέχρι το 2024 ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Επίσημα μέχρι το 2024 ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία και με τη βούλα θα είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που όπως αναμενόταν, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το πρωί της Τρίτης.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και ν' αποτελεί το μέλλον του συλλόγου στο χώρο του κέντρου μετά και την υπογραφή του νέου συμφωνητικού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το νέο έγγραφο της συνεργασίας τους έχει διάρκεια μέχρι και το 2024, με τον νεαρό μέσο να τελειώνει την υπόθεση της ανανέωσης το πρωί της Τρίτης, έτσι ώστε να υπάρξει πλέον η επισημοποίηση από πλευράς «πράσινων».

Ο Αλεξανδρόπουλος φυσικά είναι παιδί των πράσινων ακαδημιών, έχει όνειρα και στόχους με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια θα μπορεί να κυνηγήσει όσα θέλει και σκέφτεται με την ομάδα.

Φυσικά μέσω του Παναθηναϊκού κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των ανδρών από τον Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο Σωτήρης είναι ποδοσφαιριστής από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας σε λίγους μήνες μια δεκαετία με το Τριφύλλι στο στήθος! Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του τον Νοέμβριο του 2017 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2019.

Επαγγελματικό ντεμπούτο πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί 39 φορές με τον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων ενώ έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα