«Η Λέγκια Βαρσοβίας συμφώνησε με τον Ροζ αλλά όχι με τον Άρη»

«Η Λέγκια Βαρσοβίας συμφώνησε με τον Ροζ αλλά όχι με τον Άρη»

«Η Λέγκια Βαρσοβίας συμφώνησε με τον Ροζ αλλά όχι με τον Άρη»

bet365

Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λέγκια Βαρσοβίας έχει συμφωνήσει με τον Λίντσεϊ Ροζ αλλά δεν μπορεί να βρει… συμφωνία και με τον Άρη.

Φαίνεται ότι το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Λίντσεϊ Ροζ είναι διαχρονικό καθώς η πολωνική ομάδα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό του Άρη και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.meczyki.pl», η Λέγκια επανήλθε για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ και μάλιστα κατέθεσε πρόταση αγοράς στον Άρη. «Η Λέγκια ήδη συμφώνησε με τον Ροζ για τους όρους του συμβολαίου του και παράλληλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη», αναφέρει μεταξύ άλλων και παράλληλα κατέγραψε την αγωνιστική πορεία του παίκτη.

Οι Πολωνοί δεν στέκονται στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» δεν έχουν διασφαλίσει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης ή πώλησης παίκτη. Συν τοις άλλοις, τελευταία ομάδα που εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη ήταν ο Ερυθρός Αστέρας αλλά ο Άρης είχε απορρίψει προσφορά 600.000 ευρώ εκτιμώντας ότι η αξία του παίκτη ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα