Ενίσχυση με Μπενίτο ο Αστέρας Τρίπολης

Ενίσχυση με Μπενίτο ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι και με τη βούλα ο Ασιέρ Μπενίτο με τον Ισπανό επιθετικό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Ασιέρ Μπενίτο το όνομα του οποίου σας είχε αναφέρει το Gazzetta. Ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια και πήρε την φανέλα με το αριθμό 22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Asier Benito με μεταγραφή από την SD Eibar. Γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995 στην πόλη Amurrio της Ισπανίας, ο Asier Benito αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 22 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Alaves 2

Athletic B 62 (18)

Eibar

Ponferradina 29 (2)

Numancia 22 (9)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα