Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες δεν περίμεναν τις «Ομάδες β'»

Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες δεν περίμεναν τις «Ομάδες β'»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης, είναι από τα ελάχιστα παραδείγματα - αν όχι το μοναδικό - που δίνει την ευκαιρία σε δικά του παιδιά από την Ακαδημία να αναδειχτούν μέσα από την πρώτη ομάδα.

Ομάδες Β' λοιπόν. Βρισκόμαστε στη φάση που το ενδεχόμενο να δούμε ομάδες Β' των συλλόγων της Super League, στη Super League 2, είναι πιο εφικτό από ποτέ, με τον Αυγενάκη να ενημερώνει σχετικά για το σχέδιο με ενιαία Super League 2 με Β’ ομάδες και 36 το σύνολο.

Τουλάχιστον, επί της παρούσης, είναι αρκετοί εκείνοι που συστρατεύονται για να προχωρήσει αυτό το πλάνο. Ενα πλάνο που αναμφισβήτητα θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά που πήγαιναν δανεικοί δεξιά κι αριστερά να αναδειχτούν μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να... ελέγχονται πιο στενά από τους ανθρώπους της ομάδας που ανήκουν.

Ο Αστέρας, ωστόσο, είναι μια ομάδα που σαφώς και είναι υπέρ με την οποιαδήποτε ιδέα δώσει πνοή και φέρει εξέλιξή στο ποδόσφαιρό μας.

Ωστόσο, οι Αρκάδες, δεν περίμεναν όλα αυτά τα χρόνια το πλάνο «Ομάδες Β'».

Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο φέτος είδαμε να παίζουν στην πρώτη ομάδα και μάλιστα οι περισσότεροι να έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο παίκτες.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στους:

  • Αντώνης Τσιφτσής: 21 ετών, μπήκε στο ματς με τον Ολυμπιακό όταν ο Παπαδόπουλος τραυματίστηκε και πήρε γάντια βασικού παίζοντας σε 17 ματς. Κέρσισε μάλιστα και νέο βελτιωμένο συμβόλαιο μέχρι το 2025.
  • Γιάννης Χριστόπουλος: 20 ετών, τον είδαμε να αγωνίζεται σε 11 ματς, παρουσιάζοντας ένα πολύ ώριμο προφίλ. Αναμφισβήτητα από τους παίκτες που ξεχώρισαν στα play off.
  • Γιώργος Κανελλόπουλος: 21 ετών, πήρε κι αυτός τις ευκαιρίες τους παίζοντας στα play off σε έξι ματς. Στην επόμενη σεζόν, μαζί με τον Βαλιέντε και τον Ιγκλέσιας θα προσπαθήσει να πάρει περισσότερο χρόνο στη θέση «6».
  • Παναγιώτης Τζίμας: 20 ετών, από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αστέρα. Τον είδαμε σε 16 ματς φέτος, ενώ ήταν ο ήρωας των Αρκάδων στη νίκη με 1-0 μέσα στο Ηράκλειο... φορώντας τα παπούτσια του Μπαράλες.
  • Αλί Μπαμπά: 20 ετών, ο Ράσταβατς τον εμπιστεύεται όλο και περισσότερο. Φέτος τον είδαμε σε 24 ματς, πετυχαίνοντας και εκείνο το καταπληκτικό γκολ στο Περιστέρι.

Αξίζει να τονίσουμε πως στην πρώτη ομάδα αγωνίζονται κι οι Κώτσιρας - Τασουλής που στο παρελθόν πέρασαν από την Ακαδημία. Θυμίζουμε, επίσης, πως ο Γιώργος Κυριακόπουλος που παίζει στη Σασουόλο πέρασε κι εκείνος από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Ο Γιώργος Αντζουλάς, που είχε πάει και δανεικός στη Φιορεντίνα, σήμερα αγωνίζεται και πάλι ως δανεικός Κοσέντζα και περιμένουμε να δούμε αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς.

Την ίδια ώρα Φώτης Ψεύτης και Νίκος Μιχελής είναι στην ομάδα Νέων της Μίλαν κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα