Τα δεδομένα για τον Λίνκολν και τι είπε ο ατζέντης του για Ολυμπιακό και ΑΕΚ (vid)

Τα δεδομένα για τον Λίνκολν και τι είπε ο ατζέντης του για Ολυμπιακό και ΑΕΚ (vid)

Τα δεδομένα για τον Λίνκολν και τι είπε ο ατζέντης του για Ολυμπιακό και ΑΕΚ (vid)

bet365

Το Gazzetta μίλησε με τον ατζέντη του Λίνκολν που αναφέρθηκε στο τι ισχύει και τι όχι για Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Των Δημήτρη Τομαρά και Βασίλη Τεμπέλη.

Δεν είναι κάτι... καινούριο. Δηλαδή ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Σάντα Κλάρα. Ξέχωρα από τα ρεπορτάζ του εξωτερικού δεδομένα οι Ερυθρόλευκοι έχουν ασχοληθεί με τον Λίνκολν, που είναι κυρίως επιτελικός χαφ αλλά παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ δεν υπάρχει η ίδια σχετική επιβεβαίωση για την αναφορά στο ενδιαφέρον με την ΑΕΚ.

Ο Λίνκολν είναι σε πολύ καλή ηλικία (22 ετών) και με μία χρονιά στη Σάντα Κλάρα με 32 ματς, 1 γκολ και 5 ασίστ. Το Gazzetta μίλησε με τον ατζέντη του, Φρεντερίκο Πένα, που τοποθετήθηκε και Ολυμπιακό και για ΑΕΚ.

«Αυτό που μπορώ να πω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας φυσιολογικός προορισμός για έναν παίκτη όπως ο Λίνκολν, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τη σεζόν αυτή. Είναι σημαντικό να πάει σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αυτό θέλει και ο ίδιος», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ότι «έχουμε επαφές και με τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε ότι είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με σημαντική ιστορία.

Έχουμε συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, καθώς η εταιρία μας εκπροσωπεί τον Σεμπά. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά η Ελλάδα θα ήταν ιδανική εξέλιξη για τον Λίνκολν. Αυτό μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα