Ο Άρης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Καρακασίδη

Ο Άρης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Καρακασίδη

Ο Άρης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Καρακασίδη

bet365

Ο Γιάννης Καρακασίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84ων ετών και η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της αποχαιρέτησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της.

Ο Γιάννης Καρακασίδης αγωνίστηκε στον Άρη στη δεκαετία του ’50 και μετά το τέλος της αγωνιστικής καριέρας του παρέμεινε στον σύλλογο τόσο ως scout όσο και στο τεχνικό επιτελείο. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Καρακασίδη, που «έφυγε» σε ηλικία 84 ετών. Ο εκλιπών, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη δεκαετία του ’50, διετέλεσε –μεταξύ άλλων- μέλος του τεχνικού επιτελείου (συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού και του Γκερντ Πρόκοπ), προπονητής στα τμήματα υποδομής και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα