Ραμίρεθ: «Εχουμε απορρίψει προτάσεις για τον Αραούχο αλλά όχι από την ΑΕΚ»

Ραμίρεθ: «Εχουμε απορρίψει προτάσεις για τον Αραούχο αλλά όχι από την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ραμίρεθ: «Εχουμε απορρίψει προτάσεις για τον Αραούχο αλλά όχι από την ΑΕΚ»

bet365

Για τον Σέρχιο Αραούχο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του, μίλησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ είναι χωρίς αμφιβολία ο Σέρχιο Αραούχο και η Ένωση τα δίνει όλα για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε πως η Λας Πάλμας ζητά το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, την ίδια ώρα που η Ένωση προσφέρει λιγότερα.

Ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta οι προσπάθειες της ΑΕΚ για να εντάξει ξανά το δυναμικό της τον «Τσίνο» συνεχίζονται, αλλά εμπόδιο παραμένει ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος δεν πρόκειται να αφήσει τον Αραούχο να αποχωρήσει δίχως να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον απολογισμό της χρονιάς, ο Ραμίρεθ ρωτήθηκε για τον 29χρονο επιθετικό και τις προθέσεις του. Οπως τόνισε, η Λας Πάλμας έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της για τον παίκτη, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν από την ΑΕΚ.

«Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Εχουμε απορρίψει προσφορές που έχουν καταθέσει ομάδες. Αλλά καμία από αυτές δεν ήταν από την προηγούμενη ομάδα του, την ΑΕΚ. Δεν σκοπεύουμε να πάρουμε μεταγραφή στη θέση του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα