Ο Χριστοβασίλης έκανε επιλογή από το πάνω ράφι

Ο Χριστοβασίλης έκανε επιλογή από το πάνω ράφι

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος αποτελεί μια εξελιγμένη μορφή του Αργύρη Γιαννίκη.

Μετά από δύο απόλυτα πετυχημένα χρόνια με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ, όπως είναι λογικό, ο πήχης είχε ανέβει. Κάτι που το γνώριζε καλά ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος στα όσα χρόνια βρίσκεται στα Γιάννενα δεν έχει λαθέψει στην επιλογή προπονητών, και για τον λόγο αυτό είχε αποφασίσει να κινηθεί στα ίδια μονοπάτια.

Ένας προπονητής νέος, φιλόδοξος, που θα έχει την ίδια φιλοσοφία που έχουν στα Γιάννενα. Από την λίστα, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών είχε ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις, τον Μάξι Βιέρα, τον Ηρακλή Μεταξά, κι έναν Πορτογάλο.

Η πρώτη επιλογή του Βιέρα δεν προχώρησε αφού το όνομά του διέρρευσε με αποτέλεσμα να προκύψουν εμπόδιο και το διαφαινόμενο deal να χαλάσει. Έτσι, αμέσως ενεργοποιήθηκε η επόμενη λύση που ήταν αυτή του Ηρακλή Μεταξά. Μια περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη, όπου θα έπρεπε ο ΠΑΣ να κάνει υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα για να καταφέρει να συμφωνήσει μαζί του.

Και αυτό γιατί μιλάμε για έναν προπονητή ο οποίος το βιογραφικό του απλά ζαλίζει. Ναι δεν είμαστε υπερβολικοί, μιλάμε για έναν προπονητή ο οποίος έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κάθισε σε πάγκο ομάδας Bundesliga, ενώ έχει δουλέψει και ως βοηθός του Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος, αλλά και στις μικρές εθνικές της Γερμανίας μεταξύ άλλων, εκτός από τις γερμανικές ομάδες!

Καταλαβαίνει κανείς πως μιλάμε για μια επιλογή από το πάνω ράφι, μια επιλογή που δύσκολα θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα και ειδικά σε ομάδα που δεν είναι τοπ. Κι εδώ έρχεται η καλή προεργασία που έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα τα δύο τελευταία χρόνια εξαργυρώνοντας τις δύο καλές χρονιές με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο.

Αν νομίζει κανείς ότι στην Γερμανία δεν ασχολούνται με όσους ανθρώπους προέρχονται από την χώρα ακόμα και σε μη τοπ ομάδες είστε γελασμένοι. Ασχολούνται και (παρ)ασχολούνται και μαθαίνουν τα πάντα. Γι αυτό και ήξεραν καλά την δουλειά του Γιαννίκη και τι είχε πετύχει ο ΠΑΣ.

Εν κατακλείδι, ο Γιώργος Χριστοβασίλης έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα μπορούσε να κάνει για τον πάγκο της ομάδας, αντικαθιστά τον Γιαννίκη με έναν ακόμα καλύτερο και γνωστό προπονητή, ο οποίος έχει την ίδια ακριβώς φιλοσοφία τόσο με τον προκάτοχο όσο και με τους ανθρώπους του ΠΑΣ.

Βέβαια, καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΣ απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους είχαν φοβηθεί ότι μετά την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη ο πήχης θα πέσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα