Όταν ο Ολυμπιακός το 2018 είχε προσπαθήσει να κλείσει τον Τικίνιο

Όταν ο Ολυμπιακός το 2018 είχε προσπαθήσει να κλείσει τον Τικίνιο

bet365

Happy end με Τικίνιο και Ολυμπιακό το 2021 και ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν προσπαθήσει να κλείσουν τον παίκτη από την περίοδο που ήταν στην Πορτογαλία.

Αναδρομή στο παρελθόν λοιπόν. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες το 2021 για να κλείσει και τυπικά τον παίκτη. Ένα deal με τη μανατζερική σφραγίδα του Ντέκο, του βετεράνου άσου, ο οποίος έχει φέρει και τον Ρέαμπτσιουκ στους Ερυθρόλευκους.

Ήταν όμως η πρώτη φορά που ήθελε τον Βραζιλιάνο ο πρωταθλητής Ελλάδας;

Η απάντηση είναι όχι λοιπόν. Το 2018 όταν ο έμπειρος επιθετικός ήταν 27 ετών είχε απασχολήσει ξανά τη μεταγραφική επικαιρότητα των Πειραιωτών. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξέρει τον παίκτη οι ερυθρόλευκοι επεδίωξαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά μιλάμε τότε για άλλα δεδομένα.

Για έναν επιθετικό που είχε τότε ρήτρα 40 εκατ. ευρώ. Ήταν συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2018 όταν εκείνη τη σεζόν στην Πόρτο ο έμπειρος επιθετικός είχε 28 αγώνες με 11 γκολ και 6 ασίστ.

Να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες για να πιάσει Λιμάνι ο Τικίνιο. Ένα έντονο μεταγραφικό φλερτ του 2018 υλοποιήθηκε σε μεταγραφή φέτος πριν καλά καλά μπούμε μες στον Ιούνιο.

Ότι δεν είχε γίνει το 2018 συνέβη το 2021 για τους Πειραιώτες και τον Τικίνιο. Υπάρχει βέβαια και ακόμα μία παράμετρος.

Εδώ να τονιστεί πως από την Πορτογαλία (είτε Πορτογάλοι είτε έχοντας θητεία στο πρωτάθλημα της χώρας) με την έγκριση και εισήγηση του Μαρτίνς έχουν έρθει στον Ολυμπιακό οι Σα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Χασάν και φυσικά τώρα ο Τικίνιο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα