Αστέρας Τρίπολης: «Βράζουν» οι Αρκάδες για τη διαιτησία με Ηρακλή, θα πάνε το θέμα στον Λανουά
Ο Αστέρας Β' AKTOR έκανε την πρώτη του ήττα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», καθώς έχασε από τον Ηρακλή με 1-0, σε ματς που οι Αρκάδες έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Γιάννη Τομαρά. Φυσικά η φάση στην οποία στέκονται κυρίως οι Κιτρινομπλέ είναι το πέναλτι που καθόρισε το ματς.
Στο 72ο λεπτό έπειτα από στατική φάση έπεσαν στην περιοχή των γηπεδούχων αρχικά ο Ντουρμισάι και εν συνεχεία ο Εραμούσπε. Ο ρέφερι από τη Θράκη ήταν μπροστά στη φάση και δεν είδε καμία παράβαση, όμως ο δεύτερος βοηθός Ανδριανός από πιο μακρινή απόσταση έκρινε πως υπήρξε ανατροπή, το υπέδειξε στον διαιτητή, ο οποίος με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση έδωσε το πέναλτι. Λίγο αργότερα ο Ντουρμισάι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και πέτυχε το γκολ που έκρινε το τρίποντο.
Χαρακτηριστικό της... περιπλοκότητας της φάσης το γεγονός πως δεν έγινε ξεκάθαρο στους γηπεδούχους ο λόγος για τον οποίο δόθηκε πέναλτι!
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η δυσαρέσκεια των Αρκάδων θα μετουσιωθεί σε πράξεις, καθώς οι άνθρωποι του Αστέρα AKTOR σκοπεύουν να φτάσουν το ζήτημα μέχρι τον αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά, κάνοντας επίσημη διαμαρτυρία στην ΚΕΔ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

