Παναχαϊκή: «Θα θέλαμε όσοι δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά που έδωσαν, να περιμένουν μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής»
Την αποβολή της Παναχαϊκής από το τρέχον πρωτάθλημα της Super League 2 έχει αποφασίσει ως γνωστόν η διοργανώτρια αρχή της λίγκας, με αφορμή τις οφειλές που έχουν οι Αχαιοί και τις οποίες δεν διευθέτησαν. Από τη μεριά της η ομάδα της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση για όσα άτομα έδωσαν χρήματα για τις υποθέσεις των προσφυγών αναφέροντας τα εξής:
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα 69 άτομα και όσους ενδιαφέρθηκαν για να βοηθήσουν (με χρήματα στην περίπτωση των προσφυγών)! Κατόπιν αιτήματος των περισσότερων δεν θα δημοσιεύσει τα ονόματά τους.
Από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν δικαστικοί αγώνες να δοθούν ακόμα, θα χρησιμοποιήσει αυτό το ποσό για τα δικαστικά έξοδα, αν και δεν φτάνει το συγκεκριμένο ποσό να τα καλύψει.
Παρόλα αυτά ο οποιοσδήποτε θέλει τα λεφτά του πίσω μπορεί να στείλει ένα mail στο: [email protected], με το όνομά του και το τηλέφωνό του ώστε να επικοινωνήσουν από τα γραφεία, να τους επιστραφούν τα χρήματα.
Θα θέλαμε όσοι δεν τα έχουν πραγματικά ανάγκη, να περιμένουν μέχρι την Τρίτη 13/05 που εκδικάζεται η προσφυγή μας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

