Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Φρόκου, έκλεισε στον Αστέρα Β'

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
δ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Λεάντρο Φρόκου, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό υπέγραψες διετές συμβόλαιο με τον Αστέρα και προορίζεται για την Β' ομάδα.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Αστέρα Β' στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στη Super League 2.

Ο 21χρονος Αλβανός μέσος, Λεάντρο Φρόκου, έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρκαδία φορώντας τη φανέλα των κιτρινομπλέ, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Είναι ένα παιδί... προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, με 45 ματς και 12 γκολ, αγωνιζόμενος για την Κ19, τη Β' ομάδα, ενώ τον Αύγουστο του 2022 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον είχε βάλει στο 0-2 επί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ προς το τέλος του ματς.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα