Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β' 0-0: Η λευκή ισοπαλία κρατάει τελευταίους τους «πράσινους»

Newsroom
Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β'

bet365

Αιγάλεω και Παναθηναϊκός Β' έμειναν στο 0-0 με το «Σίτι» να διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη και τους «πράσινους» να παραμένουν τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα των play out του Νοτίου Ομίλου.

Ουραγός παρέμεινε ο Παναθηναϊκός Β' στα play out του Νοτίου Ομίλου μετά το 0-0 στο Αιγάλεω, με το «Σίτι» να διατηρείται σε σχετική απόσταση ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη στιγμή στα καρέ του Ξενόπουλου, με τους «πράσινους» να απειλούν με ένα σουτ του Φουρτάδο στο 10', το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός Β' ήταν αυτός που πλησίασε στο να ανοίξει το σκορ στο 64', αλλά η εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση.

Ο Παναθηναϊκός Β' έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να φύγει με το τρίποντο μετά από γύρισμα του Σαρδέλη μέσα στην περιοχή, αλλά ο Φρόκου από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τους «πράσινους» να συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή μαζί με τους Ολυμπιακό Β', Παναχαϊκή και Γιούχτα.

Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρίκι (55΄ Ταμπάς), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (46΄ Γαρουφαλιάς), Βάρκας (61΄Δημητριάδης), Σταμένκοβιτς (46΄ Μίσκου), Ναζίμ, Μπουλλάρι

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Λάμψιας, Σιδεράς, Κάτρης, Φικάι, Προδρομίτης, Καραμπάς (66΄ Φρόκου), Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (77΄Σαρδέλης), Νταμπίζας (90΄ Λιούμης)

Τα αποτελέσματα
Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β' 0-0
Διαγόρας - Ολυμπιακός Β' 1-0

H βαθμολογία των Play Out του Νοτίου Ομίλου

6. Διαγόρας 22
7. Αιγάλεω 21
8. Γιούχτας 17
--------------------
9. Ολυμπιακός Β' 15
10. Παναχαϊκή 15
11. Παναθηναϊκός Β' 15

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα