Play Off Νοτίου Ομίλου Super League 2: Η Ηλιούπολη νίκησε τα Χανιά, κερδισμένη και η Athens Kallithea (vid)

Newsroom
ilioupoli_intime

bet365

Η Ηλιούπολη επικράτησε 4-2 των Χανίων, «σκαρφάλωσε» στο «-4» από την κορυφή των Play Off του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 και αυτό το αποτέλεσμα συγκαταλέγει την Athens Kallithea στις «κερδισμένες» της αγωνιστικής παρότι είχε ρεπό.

Την επαφή της με την κορυφή των Play Off του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 διατήρησε η Ηλιούπολη, χάρις στο 4-2 που επικράτησε σήμερα (8/4) των Χανίων.

Αποτέλεσμα που την έφερε στο «-4» από την 1η θέση που μοιράζονται οι Κρητικοί και η Athens Kallithea, αλλά αυτόματα εκείνη που χαμογελά είναι και η 2η αφού έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6’ με σουτ του Παναγιώτου, όμως η συνέχεια… ανήκε στους γηπεδούχους. Οι οποίοι ισοφάρισαν στο 23' με τον Παντελίδη και πήραν το προβάδισμα στο 49’ με σουτ του Μπουσάι σε μίνι-κομπίνα.

Αμέσως μετά (51’) τα Χανιά έφτασαν μία ανάσα από το 2-2 όμως η προσπάθεια του Νίλι αποκρούστηκε από το δοκάρι και στο 68' η Ηλιούπολη πήρε αέρα δύο τερμάτων, όταν ο Παντελίδης βγήκε στην κόντρα και «έγραψε» το 3-1.

Με αυτά τα δεδομένα μπήκαμε στα τελευταία λεπτά όπου η αναμέτρηση… άναψε. Στο 86' ο Λεμονής είχε για τα Χανιά σέντρα-σουτ στο δοκάρι, στο 87' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Νίλι αλλά στο 88' οι Κρητικοί κατάφεραν να μειώσουν με τον Μάναλη.

Ετσι οδεύαμε για φινάλε «θρίλερ», αλλά στο 89' ο Αντο έπαιξε γρήγορα την αντεπίθεση των γηπεδούχων και με πλασέ διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 4-2 υπέρ τους.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (67' Τσαφταρίδης), Παντελίδης (90' Φρίμπονγκ), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (79' Αντο), Βενάρδος (90' Λατίνοβιτς).
ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους (62' Ελευθεριάδης), Παναγιώτου (36' λ.τρ. Σιλά), Λεμονής, Ντίαζ, Νίλι, Μιούλερ (62' Τσέλιος), Μάνος (46' Κόλα), Μάναλης.

Tα αποτελέσματα (4η αγωνιστική)

Ιωνικός - Καλαμάτα 0-0
Ηλιούπολη - Χανιά 4-2
Ρεπό: Athens Kallithea

Η Βαθμολογία

1. Χανιά 28 (4 αγώνες)
2. Athens Kallithea 28 (3 αγώνες)
3. Hλιούπολης 24 (3 αγώνες)
4. Ιωνικός 23 (3 αγώνες)
5. Καλαμάτα 19 (3 αγώνες)

Επόμενη αγωνιστική (5η)

Καλαμάτα - Athens Kallithea
Ιωνικός - Ηλιούπολη
Ρεπό: Χανιά

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα