Superleague 2 Play Out: Η Κοζάνη «λύγισε» την Αναγέννηση, έσωσε τον βαθμό κόντρα στον Ηρακλή ο Αιολικός

Newsroom
aiolikos

bet365

Η Κοζάνη υπέταξε την Αναγέννηση Κασρδίτσας με 1-0, ανέβηκε στην 7η θέση και άφησε τους Θεσσαλούς στη ζώνη του υποβιβασμού. Πήρε το βαθμό ο ουραγός Αιολικός κόντρα στον Ηρακλή (1-1).

Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Σημαντικό τρίποντο παραμονής πήρε στην πρεμιέρα των Play Out η Κοζάνη. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και έφτασε τους 15 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ Β' και η Αναγέννηση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι μόλις στο 10' με τον Γραμμένο, με το 0-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Το παιχνίδι πήγαινε προς την λήξη χωρίς κάποιος να μπορέσει να σκοράρει, με τον Γιάκο με φάουλ να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Σκόρερ: 87′ Γιάκος

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατράβανης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Σαλαμούρας, Μπούζας, Κονίλιο, Κοκκίνης (55′ Κέρθι), Κορέλας (78′ Αθανασιάδης), Βερνάρδος.

Αιολικός – Ηρακλής 1-1

Χαμένοι και οι δύο στην Αριδαία με τον Αιολοικό και τον Ηρακλή να μένουν στο 1-1. με την ισοπαλία αυτή οι γηπεδούχοι έμειναν στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτοι με 16.

Όσον αφορά τον αγώνα όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αρχικά ο «γηραιός» προηγήθηκε με τον Κούστα στο 14' για να ισοφαρίσει ο Ενομό στο 29'. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με την ισοπαλία να μένει ως το τέλος.

Σκόρερ: 29′ Ενομό -14′ Κούστα

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιοκέ, Ενομό, Μπενίτεζ, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Ουνγιαλίδης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Νεοφυτίδης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Γκέρμους, Ισνάλντο, Αρόγιο, Εμπό, Χειρίτραντας, Κούστα.

1η Αγωνιστική

Αιολικός - Ηρακλής 1-1
Κοζάνη - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β' Αναβολή

Βαθμολογία

7. Ηρακλής 16 (1-1)
8. Κοζάνη 15 (1-0)
9. ΠΑΟΚ Β' 15 (0-0)
10. Αναγέννηση Καρδίτσας 15 (0-1)
11. Καμπανιακός 12 (0-0)
12. Αιολικός 8 (1-1)

2η Αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καμπανιακός
Ηρακλής - Κοζάνη
ΠΑΟΚ Β' - Αιολικός

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα