Διαγόρας - Ιωνικός 2-1: Έδωσε συνέχεια στο εντός έδρας σερί

Newsroom
Διαγόρας - Ιωνικός

bet365

Ο Διαγόρας επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού, διευρύνοντας το σερί των νικών του στη Ρόδο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της SL2.

Μόνο νίκες μετράει ο Διαγόρας στην έδρα του καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ιωνικού επικρατώντας με 2-1 και σκαρφαλώνοντας στην πρώτη πεντάδα. Ο Διαγόρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία μόλις στο 2' με τους Λεσάι και Μασούρα, με τον Ιωνικό να απαντάει πέντε λεπτά αργότερα με προβολή του Ούγκο Σόουζα που πέρασε δίπλα από το κάθετο. Ο γρήγορος ρυθμός αργά ή γρήγορα θα έφερνε και το γκολ με τον Διαγόρα να παίρνει το προβάδισμα στο 15'. Ο Αγριμάκης έχασε την μπάλα και ο Μανιάς που είχε ακολουθήσει τη φάση έγραψε το 1-0. Πάντως ο Ιωνικός θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 25' αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Οικονομίδη.

Ο Διαγόρας έβαλε τις βάσεις της νίκης πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Λούκιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο και ο Μασούρας στο ριμπάουντ την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0. Από εκεί και μετά η ομάδα της Ρόδου έκανε ουσιαστικά διαχείριση του σκορ. Ο Ιωνικός πάντως μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 82' κερδίζοντας πέναλτι. Ο Ζοάο Πέδρο το εκτέλεσε, ο Σηφάκης απέκρουσε, αλλά ο παίκτης των φιλοξενούμενων πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1. Ο Διαγόρας όμως κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

Διαγόρας: Σηφάκης, Αρίας (84′ Ιγκνάτοβιτς), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (75′ Λούκιτς), Αντεσίνα (68′ Πάρντο), Λεσάι (84′ Νικολής), Μανιάς.

Ιωνικός: Αγριμάκης, Τζανακάκης, Σόουζα, Ζάχαβι, Γκοράνοφ (56′ Τασουλής), Κάνκολα, Οικονομίδης (87′ Σερπέζης), Λινάρδος (56′ Σαλασάρ), Γιακουμάκης (56′ Γκίνη), Γκαρντάφσκι (56′ Ντάουντα), Ζοάο Σίλβα.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/10
Γιούχτας - Παναθηναϊκός Β' 2-0
Αιγάλεω - Athens Kallithea 1-1
Καλαμάτα - Ηλιούπολη 2-0
Χανιά - Παναχαϊκή 4-1
Ολυμπιακός Β' - Τηλυκράτης 4-1

Κυριακή 29/10
Διαγόρας - Ιωνικός 2-1

Η βαθμολογία

1. Χανιά 12
2. Καλαμάτα 12
3. Athens Kallithea 11
4. Γιούχτας 9
5. Διαγόρας 9
----------------------
6. Ιωνικός 7
7. Ηλιούπολη 7
8. Αιγάλεω 4
9. Τηλυκράτης Λευκάδας 3
10. Παναθηναϊκός Β' 3
11. Παναχαϊκή 1
-----------------------
12. Ολυμπιακός Β' -2

*Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών (-5) από την περσινή σεζόν.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα