Superleague 2: Θα μεταδοθούν από το Youtube τρία παιχνίδια της λίγκας

Newsroom
Μετάδοση μέσω Youtube για τρία παιχνίδια της Superleague 2

bet365

Οι διαπραγματεύσεις για την μετάδοση των παιχνιδιών από την Superleague 2 από την ΕΡΤ συνεχίζονται κι έτσι η λίγκα βρήκε μία προσωρινή λύση και θα μεταδώσει τρία παιχνίδι από την προσεχή αγωνιστική μέσω του επίσημου καναλιού της στο Youtube.

Η Superleague 2 δεν έχει ακόμα καταφέρε να φτάσει σε συμφωνία με την ΕΡΤ για την πώληση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων κι έτσι το πρωτάθλημα ξεκίνησε χωρίς να έχουν βρει τηλεοπτική στέγη οι ομάδες. Κάπως έτσι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος προκρίθηκε το μέσο της μετάδοσης δύο αγώνων μέσω του επίσημου καναλιού της λίγκας στο Youtube.

Από την στιγμή που δεν υπήρξε κάποια πρόοδος στην διαπραγματεύσεις που να οδηγήσει σε συμφωνία, θα συνεχιστει η μετάδοση των αγώνων της μέσω Youtube και την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά οι ιθύνοντες της λίγκας αποφάσισαν να προβάλλουν τρία παιχν προβάλλοντας τρία παιχνίδια μέσω του επίσημου καναλιού της λίγκας στο Youtube.

Τα παιχνίδια που επιλέχθηκαν είναι:

Σάββατο (30/09)

  • 16:00 ΑΕΚ Β - ΑΕΛ


Κυριακή (1/10)

  • 16:00 Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας
  • 17:30 Athens Καλλιθέα - Ολυμπιακός Β

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα