Διαγόρας και Βέροια κατά της διαιτησίας του αγώνα Μακεδονικός – Διαγόρας

Newsroom
Μακεδονικός - Διαγόρας

bet365

Με ανακοινώσεις τους οι Διαγόρας και Βέροια καταφέρθηκαν κατά της διαιτησίας του αγώνα Μακεδονικός – Διαγόρας, με τους Ροδίτες να αναφέρονται και στον σοβαρό τραυματισμό του Αντεσίνα που θα μείνει εκτός για τρεις μήνες.

Ο Μακεδονικός επικράτησε του Διαγόρα με 1-0 και έβαλε «φωτιά» στην μάχη της παραμονής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Για το παιχνίδι αυτό οι Ροδίτες είχαν παράπονα για την διαιτησία, αναφέροντας μάλιστα με σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Κύριοι της ΚΕΔ,

Αιτούμαστε την άμεση ΔΙΑΓΡΑΦΗ από τους πίνακες Διαιτητών του εντεταλμένου και ανεκδιήγητου σε υπηρεσία, διαιτητή ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του συνδέσμου ΗΜΑΘΙΑΣ. Είναι απορίας άξιο με τόσους καλούς διαιτητές και διαιτησίες φέτος πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που την ξεθάψατε αυτή την καρικατούρα! Ένας διαιτητής που απο το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξε τις προθέσεις του. Για τον Μελτζανιδη η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ για 90 λεπτά ήταν αόρατη. Στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι παίκτες του Μακεδονικού. Για να το καταλάβετε, το πρώτο φάουλ μας το έδωσε στο 50ο λεπτό τη στιγμή που ήδη από το 25ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή ο ποδοσφαιριστής μας Σταμεκοβιτς με χτύπημα στο γόνατο και δεν έδωσε κανενα φάουλ!

Δεύτερον, στο 60ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής μας Γκατα δέχτηκε εγκληματικό χτύπημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε κάταγμα Περόνης και Ποδοκνημικής και θα χειρουργηθεί εσπευσμένα αύριο στην Αθήνα. Στη φάση αυτή ο «σερίφης» του γηπέδου έδειξε κόρνερ, ούτε καν φάουλ!!!!!! Γιατί ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ θυμήθηκε ότι ο παίκτης που έκανε το φάουλ είχε κίτρινη. Για τον Μελτζανιδη η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ για 90 λεπτά ήταν αόρατη.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η συμπεριφορά του και η αντιμετώπιση προς τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές μας ήταν Χυδαία, καθώς μας εξύβριζε όλη την ώρα. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο απέβαλε τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας και τον εξύβρισε επειδή διαμαρτυρόταν κόσμια στον 4ο διαιτητή για μια φάση και του είπε παρουσία του 4ου και του πάγκου του ΔΙΑΓΟΡΑ «βγες έξω Μουνοπ@@@». Επίσης, στην ανάπαυλα του ημίχρονου ενώ γινόταν μια πολιτισμένη συζήτηση σε ήπιους τόνους μεταξύ των παραγόντων του ΔΙΑΓΟΡΑ και του επόπτη Κουλά Χάσαν απευθυνόμενος στον επόπτη του είπε «μην τους μιλάς γαμ@@@ τους» . Απετράπη η σύρραξη λόγω της υπευθυνότητας και σοβαρότητας του επόπτη που τον τράβηξε παραπέρα και ζήτησε συγνώμη στους παράγοντες του ΔΙΑΓΟΡΑ για την συμπεριφορά του Διαιτητή.

Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ δια των νομικών της συμβούλων θα καταθέσει μήνυση για εξύβριση και απειλή κατ’ έργων και κατά εξακολούθηση. Κύριοι της ΚΕΔ περιμένουμε την άμεση τιμωρία του και να μη σφυρίξει ποτε ξανά αλλιώς θα είστε συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα που διαπράχθηκε σήμερα. Ο συγκεκριμένος κατα ευφημισμόν διαιτητής-νευροχειρουργός-υβριστής-υπέρβαρος καλό θα είναι να μας απαλλάξει από την παρουσία του στην διαιτησία και να ασχοληθεί με τα οπωροκηπευτικα στη Βέροια.

Τέλος ευχαριστούμε την ΠΑΕ Μακεδονικός και τους φιλάθλους της για την άψογη φιλοξενία».

Η ανακοίνωση της Βέροιας

Εκτός από τον Διαγόρα, ανακοίνωση για την διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού εξέδωσε και η Βέροια, που επίσης παλεύει για την σωτηρία επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ παρακολούθησε τον αγώνα της Δευτέρας (5/6) μεταξύ Μακεδονικού – Διαγόρα.

Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και έως ένα σημείο επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των παικτών του Διαγόρα.

Για τον λόγο αυτό, είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνεται ορισμός αξιολογημένων διαιτητών, στα κρίσιμα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2».

Ο Διαγόρας για τον τραυματισμό του Αντεσίνα με καταγγελίες για εξύβριση ποδοσφαιριστών της ομάδας

Οι Ροδίτες επανήλθαν με νέα ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται όχι μόνο στον σοβαρό τραυματισμό του Αντεσίνα, αλλά τονίζουν πως θα κινηθούν νομικά κατά του διαιτητή, κατηγορώντας τον για εξύβριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει: «Δυστυχως οι φόβοι των γιατρών της ομαδας μας και του νοσοκομείου της θεσσαλονικης επαληθεύτηκαν!!!Σήμερα χειρουργείται στο μετροπολιταν ο ποδοσφαιριστής μας ADESHINA GATA με ολικό κάταγμα περόνης ποδοκνημικής!!! από τον γιατρό του Αστέρα Τρίπολης κ Καρακίτσιο ΣΤΕΡΓΙΟ διότι ο ποδοσφαιριστής μας ανήκει στο δυναμικό του,και αγωνίζεται δανεικός σε εμας !!Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χωρών για 3 μήνες!!!

Ο ποδοσφαιριστής μας STAMENKOVIC BOGDAN μετά από εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη κ Αθήνα διαπιστώθηκε ότι έχει τραυματισμό από άμεση πλήξη στην επιγονατίδα , θα ακολουθήσει θεραπεία και θα παραμένει εκτός δράσης 2 εβδομάδες!!

Τους ευχόμαστε Περαστικα και γρηγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χωρους!!

Θελουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για την άμεση κοινητοποιση της!!

Ο Γιατρος της ομάδας μας κ.Νικολας Άντερσεν και ο κ.Τασος Κατσικας φυσιοθεραπευτής ευχαριστούν τον κ.Γιαννουλη που διετέλεσε χρέη ιατρού και τον κ.Μάκρη Κωνσταντίνο ορθοπεδικό του Ιατρικού Νοσοκομείου Παπαγεωργιου Θεσσαλονίκης , για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις.

Επίσης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως το νομικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλή τον ποινικολόγο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΧΡΗΣΤΟ θα καταθέσει μήνυση εντός των επόμενων ωρών κατά του ανεκδιήγητου ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για εξύβριση προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ τον Αντιπρόεδρο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ τον Γενικό αρχηγό ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΟ τον τεχνικό διευθυντή ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ ΣΤΑΘΗ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας GATA ADESHINA ΜΑΓΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και θα ζητήσει την ποινική δίωξη όπως και κατά παντός συνεργού η αυτουργού για απάτη με σκοπο την αλλοίωση αποτελέσματος».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα