Ανδράλας στο Gazzetta: «Από σεβασμό και μόνο μίλησα με τον Πανιώνιο, δεν θα έφευγα από τον Διαγόρα»

Ανδράλας στο Gazzetta: «Από σεβασμό και μόνο μίλησα με τον Πανιώνιο, δεν θα έφευγα από τον Διαγόρα»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ανδράλας στο Gazzetta: «Από σεβασμό και μόνο μίλησα με τον Πανιώνιο, δεν θα έφευγα από τον Διαγόρα»

bet365

Ο Πάρης Ανδράλας, μέσω του Gazzetta, παίρνει θέση για το τέλος της συνεργασίας του με τον Διαγόρα, εξηγεί το λόγο που πήγε στο ραντεβού με τον Πανιώνιο και στέκεται στο ότι εκείνος ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα της Ρόδου.

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Πάρη Ανδράλα, λόγω του ότι ο άλλοτε τεχνικός της ομάδας είχε επαφή με άλλη ομάδα.

Ο ίδιος, ο κόουτς, μίλησε στο Gazzetta και ξεκαθάρισε την κατάσταση. Παραδέχτηκε ότι όντως είχε ραντεβού με τον Πανιώνιο, στάθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας και κάνει σαφές πως ποτέ δεν θα έφευγε από το σύλλογο της Ρόδου, αν λάμβανε τις διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχιστεί κανονικά η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ο Πάρης Ανδράλας στο Gazzetta:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω σε κύκλο αντιπαραθέσεων με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά καλό είναι να πούμε το πώς έχει η κατάσταση και ποια είναι η αλήθεια.

Αρχικά, πρέπει να τονιστεί ότι είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μας στον Διαγόρα. Φεύγω με την ομάδα να είναι στη 10η θέση και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς. Όλοι ξέρουν με το πόσες δύσκολες συνθήκες ξεκινήσαμε τη σεζόν. Υπήρχαν ματς που δεν είχαμε καν αποστολή με 20 παίκτες.

Από εκεί και πέρα, δεν θα κρύψω ότι όντως μίλησα με άλλη ομάδα, τον Πανιώνιο. Πήγα στο ραντεβού από σεβασμό και μόνο στον κύριο Παντελή Τσιλαλίδη. Πρόκειται για έναν άνθρωπος που εκτιμώ από τη συνεργασία που είχαμε όταν ήμουν παίκτης.

Δε υπήρχε περίπτωση να πήγαινα οπουδήποτε ή να έφευγα από τον Διαγόρα, αν δεν είχα ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Παρά τις δυσκολίες και το γεγονός ότι είμαστε απλήρωτοι τρεις μήνες, αλλά και το ότι το τελευταία διάστημα με τον μόνο που είχα επικοινωνία ήταν με τον τεχνικό διευθυντή, Στάθη Προβατίδη.

Επίσης, αυτήν τη στιγμή στη Super League 2 η κατάσταση είναι θολή και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πάλι και αν ναι πότε.

Όμως, τονίζω και πάλι κι αυτό θέλει να μείνει: Δεν θα έφευγα από τον Διαγόρα, πήγα στο ραντεβού από σεβασμό και μόνο όπως είπα. Ενημέρωσα ο ίδιος γι' αυτό και περίμενα να λάβω τις διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Αντ' αυτού, σήμερα το πρωί ενημερώθηκα ότι τελείωσε η συνεργασία μας.

Δεν πειράζει, εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Εύχομαι στην οικογένεια του Διαγόρα να πετύχει το στόχο της παραμονής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα