Superleague 2: Αναβλήθηκε το Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β', ματαιώθηκε το Επισκοπή - Καλλιθέα

Newsroom
Superleague 2: Αναβλήθηκε το Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β', ματαιώθηκε το Επισκοπή - Καλλιθέα

bet365

Το παιχνίδια του Ηροδότου με την ΑΕΚ Β' και της Επισκοπής με την Καλλιθέα δεν θα γίνουν για διαφορετικούς λόγους, με το πρώτο να αναβάλλεται και το δεύτερο να ματαιώνεται με ευθύνη της Επισκοπής.

Δεν θα διεξαχθεί τελικά παιχνίδι στην Κρήτη για την Superleague 2 το Σάββατο (07/01) παρ' ότι υπήρχαν δύο παινχίδια προγραμματισμένα.

Ο Ηρόδοτος έχει περισσότερους από δέκα παίκτες άρρωστους με γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να μην έχει την δυνατότητα να παρουσίασει τον απαραίτητο αριθμό παικτών για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ Β' είχε φτάσει στο γήπεδο και ήταν έτοιμη να παραταχθεί κανονικά, αλλά η εξέλιξη που συνέβη με την ομάδα του Ηροδότου οδήγησε το παιχνίδι σε αναβολή

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη αγωνιστική είχε διακοπή και πάλι ματς των γηπεδούχων εξαιτίας αδυναμίας συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού παικτών για την συνέχιση του αγώνα με την Κηφισιά.

Στο άλλο παιχνίδι που θα γινόταν στο νησί, η Επισκοπή και η Καλλιθέα δεν θα αγωνιστούν, αφού το παιχνίδι ματαιώθηκε εξαιτίας της ανάκλησης των δελτίων των γηπεδούχων λόγω χρέους στην ΕΠΟ, γεγονός που τους κόστισε και το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Η κρητική ομάδα ενημέρωσε την Παρασκευή (06/01) για τον σκοπό της αυτό, όμως βάσει κανονισμού η Καλλιθέα θα έπρεπε να παρευρεθεί κανονικά στο γήπεδο. Τώρα, η Επισκοπή αναμένεται να διεκδικήσει δικαστικά το να αποφύγει να χάσει άνευ αγώνος αυτά τα δύο παιχνίδια.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα