Παναθηναϊκός Β' - Πανσερραϊκός 0-1: «Απόδραση» από τη Ριζούπολη για τα Λιοντάρια

Newsroom
Παναθηναϊκός Β' - Πανσερραϊκός 0-1: «Απόδραση» από τη Ριζούπολη για τα Λιοντάρια

bet365

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Παναθηναϊκό Β΄ των πολλών απουσιών με 1-0, στη Ριζούπολη. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, έχασαν και πέναλτι τα Λιοντάρια πριν το γκολ του Κατσαντώνη.

Την πρώτη του ήττα σε πέντε αγωνιστικές γνώρισε ο Παναθηναϊκός Β'. Το Τριφύλλι μετά από δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στην τρέχουσα Super League 2 ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανσερραϊκό, στη Ριζούπολη. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε το ματς ο Κατσαντώνης στο 85', ενώ στο 70' ο Ξενόπουλος είχε αποκρούσει πέναλτι του Αχμέντ.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς οι οι Αλμπάνης, Φουρτάδο και Αγκοστίνιο είναι τραυματίες, οι Αθανασακόπουλος, Καρβούνης και Σαρδέλης είναι ασθενείς και οι Χριστογεώργος, Σιδεράς και Κρυπαράκος συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Κύπρο.

To πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, ο Παναθηναϊκός Β' είχε την κατοχή και οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν, τις οποίες δεν τις αξιοποίησαν. Στο 25' ο Ηλιάδης έκανε εξαιρετική ενέργεια, ταλαιπώρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με το σουτ του Εμπό αλλά ο Γιαννίκογλου απέκρουσε και εν συνεχεία τα Λιοντάρια πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ξενόπολος νίκησε τον Αχμέντ και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 77' ο νεαρός κίπερ νίκησε σε τετ α τετ τον Αχμέντ αλλά οι Σερραίοι βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο 85' με την κεφαλιά του Κατσαντώνη.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σερπέζης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Εμπό, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ, Ηλιάδης.

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου (64′ Ζέρης), Θυμιάνης, Σαΐντ (78′ Λιούμης), Κανίς (90′ Γιανναράκης), Μούργος, Σιόντης (78′ Σοφιανός), Παντεκίδης, Στίνα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα