Βόρειος Ομιλος Super League 2: Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε το ντέρμπι, κορυφή ο Μακεδονικός

Newsroom
 Βόρειος Ομιλος Super League 2: Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε το ντέρμπι, κορυφή ο Μακεδονικός

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε (1-0) τη Νίκη Βόλου στη Λάρισα, ενώ ο Μακεδονικός επικράτησε και του Ηρακλή και πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν η μεγάλη νικήτρια του σημερινού (3/12) ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 1-0 και «σκαρφάλωσαν» στο «-1» από την κορυφή.

Οπου πλέον βρίσκεται η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου ο Μακεδονικός, καθώς κέρδισε (2-0) τον Ηρακλή και «έπιασε» τον ΠΑΟΚ Β' στην πρώτη θέση.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου1-0

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν η μεγάλη νικήτρια του Θεσσαλικού ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Καρδιτσιώτες σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Λάρισα και συγκεκριμένα στην AEL FC Arena, επικράτησαν της Νίκης Βόλου με 1-0 και ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 9 βαθμούς σε 4 ματς, όσους και η ΑΕΛ επίσης στον ίδιο αριθμό αγώνων. Από την άλλη η Νίκη Βόλου έμεινε στην 8η θέση με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Στα του αγώνα, το σκορ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Γκόλιας με σουτ στο 41'. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

Σκόρερ: 41′ Γκόλιας σουτ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας (26′ λ.τ Γκόλιας), Κοζορώνης (69′ λ.τ Αθανασιάδης), Λαγός, Ριέρα (80′ Γιάκος), Βερνάρδος, Μπάλλας, Τσβετάνοφ (80′ Αλιατίδης).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (67′ Μορέιρα), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Ροχάνο (46′ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Μακεδονικός

Μακεδονικός-Ηρακλής 2-0

Η επέλαση του νεοφώτιστου Μεκεδονικού συνεχίζεται. Η ομάδα της Νέας Ευκαρπίας πέτυχε την 3η της νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ Β' αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας με επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν από 9. Από την άλλη ο Ηρακλής με την ήττα του αυτή έμεινε πίσω και συγκεκριμένα στους 4 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7' με σουτ του Σιμόνι, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά δέχθηκαν και δεύτερο γκολ με τον Σάντσεθ στο 51', με τον Μακεδονικό να παίρνει μεγάλη νίκη.

Σκόρερ: 7′ Σιμόνι σουτ, 51′ Σάντσεθ σουτ

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι, Γαρύφαλλος, Μπρατσιάνι, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Λισγάρας, Τσιλιγγίρης (67′ Μιλισάβλιεβιτς), Παναγιωτούδης, Σάντσεθ (67′ Ζαννάκης).

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Κωστούλας, Βιτλής, Χρουσιέλ, Σίλβα (67′ Κραγιόπουλος), Πατράλης, Άλεξιτς (62′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς, Τομάς (52′ Τότσκα), Γιουμπιτάνα.

Τα αποτελέσματα
Σήμερα (3/12)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου 1-0
Μακεδονικός-Ηρακλής 2-0
Κυριακή (4/12)
ΑΕΛ - Θεσπρωτός
Παναθηναϊκός Β' - Πανσερραϊκός
Διαγόρας Ρόδου - ΠΑΟΚ Β'
Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας
Δευτέρα (5/12)
Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας
Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας


Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)
1. ΠΑΟΚ Β' 10
2. Μακεδονικός 10
3. ΑΕΛ 9
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 9
5. Παναθηναϊκός Β' 8
6. Διαγόρας Ρόδου 6
7. Ηρακλής 4
8. Πανσερραϊκός 4
9. Νίκη Βόλου 4
10. Απόλλων Πόντου 3
11. Βέροια 3
12. Αλμωπός Αριδαίας 3
13. Θεσπρωτός 3
14. Ηρακλής Λάρισας 0
15. Απόλλων Λάρισας -3
* Μακεδονικός και Νίκη Βόλου έχουν από πέντε ματς, ενώ ο Πανσερραϊκός και ο Διαγόρας Ρόδου από τρία.


@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα