Ηρακλής Λάρισας: Πήρε το 1-1 σε φιλικό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα

Newsroom
Ηρακλής Λάρισας: Πήρε το 1-1 σε φιλικό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα

bet365

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Ηρακλής Λάρισας στη Νέα Μεσημβρία κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα το οποίο έληξε με σκορ 1-1.

Η ομάδα της Λάρισας παρά τις πολλές απουσίες που είχε στο συγκεκριμένο τεστ, έβγαλε μία καλή εικόνα απέναντι σε μία ομάδα με τίτλους στο Ισραήλ και παρουσία στο Champions League. Το τελικό 1-1 ήρθε με το πανέμορφο γκολ του Δημήτρη Τασιούλη στο 11’ και τη Μακάμπι Χάιφα να ισοφαρίζει με τον Αμπού Φανί σε «νεκρό» χρόνο και ενώ μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Οι παίκτες του Διλμπέρη μπήκαν με διάθεση στον αγώνα και με ένα πολύ ωραίο σουτ από τον Τασιούλη άνοιξαν το σκορ στο 11’ για το 1-0. Νωρίτερα στο 5’ ο Μπάμης παραλίγο να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Ο προπονητής της Μακάμπι, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του (αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο).

Μία ακόμη καλή στιγμή είχε ο Ηρακλής με τον Συρεγγέλα. Στην επανάληψη η Μακάμπι Χάιφα ανέβασε «στροφές» και πίεσε τον Ηρακλή στο μισό γήπεδο. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το 1-0 θα αποτελέσει το σκορ του φιλικού αγώνα, στον επιπλέον χρόνο των καθυστερήσεων ο Αμπού Φανί με σουτ έκανε το 1-1.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Λαγωνίδης, Καψάλης Σ., Γαργάλας, Ευθυμιάδης, Μπάμης, Λεσάι, Τσιμίκας, Συρεγγέλας & Τασιούλης.

Έπαιξαν και οι: Κουτζαβασίλης, Αγγελούλης, Καμπέρης, Αλτάνης, Σούμπασης, Κουτσιούδης.

Μακάμπι Χάιφα (Μπαράκ Μπαχάρ): Ροι, Σεκ, Όφρι, Σουν, Αλί, Μαόρ, Ομέρ, Μέιβις, Φράντζι, Ραζ και Γιαρίν.

Έπαιξαν και οι: Ρόγιε, Σιν, Ραμί, Ίνον, Πιέρ, Αμπού Φανί, Τιαρόν, Νικίτα, Ντιν, Χαμζά, Γιόναταν και Ζιν Μπεν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ, με τον Διευθυντή της Μακάμπι Χάιφα, Ιτζίκ Οβαντιά, πριν την έναρξη του αγώνα αντάλλαξαν απόψεις, ευχές και δώρα. Η ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε μία αναμνηστική πλακέτα και ανθοδέσμη στην πρωταθλήτρια Ισραήλ με τις θερμότερες ευχές για καλή συνέχεια. Από τη πλευρά της η ομάδα της Μακάμπι Χάιφα, χάρισε μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές και άλλα αναμνηστικά αντικείμενα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα