Ισοπαλία (1-1) για Νίκη Βόλου και Βέροια

Newsroom
 Ισοπαλία (1-1) για Νίκη Βόλου και Βέροια

bet365

Το ντέρμπι του Πανθεσσαλικού δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Νίκη Βόλου και Βέροια έμειναν στο 1-1.

Χωρίς νικητή έληξε το μίνι ντέρμπι του Βορείου Ομίλου της Super League 2, καθώς Νίκη Βόλου και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Πανθεσσαλικό.


Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι θέλησαν να μεταφέρουν το ματς στα καρέ των φιλοξενουμένων, βρήκαν κάποια σουτ με τον Τσουκαλά, αλλά μετά το 20' έπεσε ο ρυθμός.
Μέχρι που φτάσαμε στο 43' όπου η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ με τον Μπουόλι που υποδέχθηκε την ασίστ του Μπελεβώνη, πέρασε τον Μπάγιτς και πλάσαρε σε κενή εστία.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό (52') η Νίκη άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Στίκας έδιωξε για την ομάδα του σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή μετά από σουτ του Μιράντα και τελικά τη βρήκε στο 60' όταν ο Αργεντινός εκτέλεσε ένα φάουλ σε καλή θέση, η μπάλα βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά της «βασίλισσας» να απολέσει τεράστια ευκαιρία καθώς σε σουτ του Κατσούκη προ κενής εστίας η μπάλα κόντραρε στον Φασίδη στην προσπάθειά του να αποφύγει την πορεία της και έτσι το 1-1 δεν άλλαξε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37′ λ.τ Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53′ Ροχάνο), Μιλούνοβιτς (53′ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (83′ Γρομητσάρης).
ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (62′ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87′ Ιωάννου), Μπελεβώνης (75′ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι, Μπουκουβάλας (87′ Περδίκης).

Η βαθμολογία του Βόρειου ομίλου:
1. ΑΕΛ 3
2. Μακεδονικός 3
3. Διαγόρας Ρόδου 3
4. Παναθηναϊκός Β' 3
5. Βέροια 2
6. Ηρακλής 1
7. Θεσπρωτός 1
8. ΠΑΟΚ Β' 1
9. Πανσερραϊκός 1
10. Αλμωπός Αριδαίας 1
11. Νίκη Βόλου 1
12. Απόλλων Λάρισας 0
13. Αναγέννηση Καρδίτσας 0
14. Απόλλωνας Πόντου 0
15. Ηρακλής Λάρισας -30
*Νίκη Βόλου και Βέροια έχουν από 2 ματς, η Αναγέννηση Καρδίτσας κανένα.


*Φωτό αρχείου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα