Ισόπαλη η ΑΕΚ Β' με τον Εθνικό σε φιλικό στα Σπάτα

Ισόπαλη η ΑΕΚ Β' με τον Εθνικό σε φιλικό στα Σπάτα

Newsroom
Ισόπαλη η ΑΕΚ Β' με τον Εθνικό σε φιλικό στα Σπάτα

bet365

Η ΑΕΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό χάρη σε τέρματα των Ευθύμη Χριστόπουλου και Γερολέμου από το σημείο του πέναλτι.

Η ΑΕΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σάμιος και η ΑΕΚ Β' ισοφάρισε στο 58' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ευθύμης Χριστόπουλος μετά από σέντρα του Πιτιλάκου που βρήκε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα έφταναν στη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Δώδας στο 90' μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ Β', όμως ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου με πέναλτι που κέρδισε ο Σπυριδάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Γερολέμου.

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ (46' Αγγελόπουλος - 80' Μαρίνης) Σταμούλης, Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης (46' Πιτιλάκος) Γερολέμου, Γεωργέας (46' Σπυριδάκης), Κορομηλάς (62' Λέλεκας) Πανεράς, Ε. Χριστόπουλος (82' Νούλας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα