Αιγάλεω: Τέλος από την ομάδα και οι Χαραλαμπίδης και Αλεξόπουλος

Αιγάλεω: Τέλος από την ομάδα και οι Χαραλαμπίδης και Αλεξόπουλος

Newsroom
Αιγάλεω: Τέλος από την ομάδα και οι Χαραλαμπίδης και Αλεξόπουλος

bet365

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Χαραλαμπίδη και τον βοηθό του κ. Αλεξόπουλο δέκα μέρες μετά την ανανέωσή της.

Δεν κράτησε πολύ το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν πριν λίγες μέρες ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο βοηθός του, Γιώργος Αλεξόπουλος, αφού το «σίτι» ανακοίνωσε σήμερα την λύση της συνεργασίας τους, ευχαριστώντας τους για την συνεισφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγαλέω:

«ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ευχαριστούμε τον έμπειρο τεχνικό για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στον Σύλλογο μας, καθώς και για τις όμορφες στιγμές τις οποίες ζήσαμε στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα. Το ήθος, η ευσυνειδησία και ο επαγγελματισμός που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην οικογένεια του Αιγάλεω.

Παράλληλα λύνεται η συνεργασία της ομάδας μας και με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Χαραλαμπίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο Αλεξόπουλος με την πολυετή παρουσία του στην ομάδα ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «κυανόλευκης» ιστορίας, πιστός «στρατιώτης» του City και ευελπιστούμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Ευχόμαστε και στους δύο κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας».

Η απομάκρυνση των προπονητών έρχεται μόλις μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Δούφεξη, τεχνικού διευθυντή της ομάδας, πως ο τριετής κύκλος της παρουσίας του στο Αιγάλεω έκλεισε.

«Μετά από τρία χρόνια αρίστης συνεργασίας με την οικογένεια Παλτογλου στην ΠΑΕ Αιγαλεω εκτιμώ ότι ο κύκλος μου έκλεισε και αποχωρώ με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και κρατώ μόνο τις ωραίες στιγμές , το ιστορικό Αιγαλεω είναι πάνω από όλους και απ όλα . Με εκτίμηση Παναγιωτης Δουφεξης» ήταν το μήνυμά του.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα