Δερμιτζάκης: «Ελεγα πως είχαμε πιάσει πάτο, μπορούμε και άλλο»

Δερμιτζάκης: «Ελεγα πως είχαμε πιάσει πάτο, μπορούμε και άλλο»

Newsroom
 Δερμιτζάκης: «Ελεγα πως είχαμε πιάσει πάτο, μπορούμε και άλλο»

bet365

Ο τεχνικός της Βέροιας μίλησε για την αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω από το πότε θα δώσει η «βασίλισσα» το διπλό μπαράζ της ανόδου.

Εν αναμονή του ορισμού των μπαράζ βρίσκεται η Βέροια και μάλιστα προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με σκοπό η Super League να επικυρώσει τη βαθμολογία της και να παίξει άμεσα με τη Λαμία. Ο τεχνικός της Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την αβεβαιότητα που υπάρχει και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι «είμαι 35 χρόνια στο χώρο. Τελευταία έλεγα ότι έχουμε πιάσει πάτο, αλλά διαπιστώνω ότι μπορούμε να δούμε κι άλλα. Πάντα μας εκπλήσσουν με γεγονότα που συμβαίνουν. Δεν υπάρχει σχέδιο, πλάνο προς τη σωστή κατεύθυνση για το ποδόσφαιρο. Εμείς στη Βέροια προσπαθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή να είμαστε επαγγελματίες, να λειτουργούμε όπως αρμόζει στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Δεν θέλουμε να ακυρώσουμε τη χρονιά».

Μετά ο έμπειρος κόουτς σχολίασε ότι «παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο, παρόλα αυτά σήμερα που μιλάμε βλέπουμε ότι μας τιμωρούν δύο φορές. Δεν αναγνωρίζουν ότι παίξαμε 32 ματς και μας έβαλαν να βγει ο υπερπρωταθλητής. Μας τιμωρούν διπλά με το να μην γνωρίζουμε με ποιον θα παίξουμε από την ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Σαν ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν προγραμματισμό. Λόγω ότι εκκρεμεί η απόφαση για τον Παναιτωλικό δεν έγινε η επικύρωση για τη βαθμολογία. Πρέπει να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Από το 2018, αντί να φτιάξουν το ποδόσφαιρο όλο και το δυσκολεύουν. Δυσκολεύουν αυτούς που έχουν διάθεση να επενδύσουν. Τους διώχνουν από τον χώρο και ανοίγουν τις πόρτες σε περίεργους ανθρώπους να μπουν και να κινηθούν».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα