Βέροια: Θέλει επικύρωση βαθμολογίας και να γίνουν τα μπαράζ με Λαμία

Newsroom
Βέροια: Θέλει επικύρωση βαθμολογίας και να γίνουν τα μπαράζ με Λαμία

bet365

Η Βέροια, με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό ότι προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία, να μην περιμένει την απόφαση για την απόφαση του Παναιτωλικού και να γίνουν κανονικά τα μπαράζ με Λαμία.

Η Βέροια έχασε την άνοδο από τον Λεβαδειακό και θα διεκδικήσει τη θέση της στη Super League Interwetten μέσω της διαδικασίας των μπαράζ με τη Λαμία. Η ομάδα της Ημαθίας προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, ζητώντας την επικύρωση της βαθμολογίας ώστε να διεξαχθούν κανονικά τα ματς με τη Λαμία ανεξάρτητα από το πότε θα τελεσιδικήσει η απόφαση για την υπόθεση του Παναιτωλικού (έχει πάρει αναβολή η εκδίκαση).

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL1, “περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για πρωτάθλημα της Super League 1”.

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διά του νομικού της επιτελείου, αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της και ασκώντας τα δικαιώματά της έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον, ζητεί από την ΕΠΟ:

-Να ακυρωθεί η από 19/05/2022 απόφαση του Δ.Σ. της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs.

-Να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία των αγώνων play-outs ή όπως άμεσα συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League 1 προς τη νόμιμη επικύρωση αυτής».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα