Super League 2: Κλήρωση με Ομάδα Α και Ομάδα Β

Newsroom
Super League 2: Κλήρωση με Ομάδα Α και Ομάδα Β

bet365

Η μη επικύρωση της βαθμολογίας στην κατηγορία επηρέασε και την κλήρωση για τη σειρά των μπαράζ που αν δεν αλλάξει κάτι το πρώτο ματς θα είναι Βέροια-Λεβαδειακός.

Για σήμερα (3/5) είχε προγραμματιστεί να γίνει η κλήρωση των μπαράζ των πρωταθλητών της Super League 2, όπου Λεβαδειακός και Βέροια κατέκτησαν τον τίτλο σε Νότιο και Βόρειο Ομιλο αντίστοιχα.

Επειδή όμως υπάρχουν εκκρεμοδικίες (π.χ. ένσταση ΑΕΛ) η διοργανώτρια αρχή δεν επικύρωσε τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας και προχώρησε στη διαδικασία με Ομάδα Α που αντιστοιχεί στο Βορρά και Ομάδα Β για το Νότο.

Η πρώτη θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς και η δεύτερη στη ρεβάνς, άρα αν δεν αλλάξει κάτι η σειρά των αγώνων που θα κρίνουν την άνοδο θα είναι Βέροια-Λεβαδειακός και Λεβαδειακός-Βέροια.

Πρόθεση της λίγκα είναι να περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μέχρι την Παρασκευή και οι αναμετρήσεις να διεξαχθούν όπως έχουν οριστεί, στις 8 και 15 του μηνός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα