ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ 2-0: Με Τάχατο και Χατζηστραβό ο Δικέφαλος (vids)

Newsroom
ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ 2-0: Με Τάχατο και Χατζηστραβό ο Δικέφαλος (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ και ολοκλήρωσε νικηφόρα τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στον βόρειο όμιλο της Super League 2. Τρίτη εφετινή ήττα για τους «βυσσινί».

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής για τον βόρειο όμιλο της Super League 2.

O ΠΑΟΚ Β' απείλησε στο 6' με σουτ του Πανίδη, το οποίο απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος. Η ΑΕΛ απάντησε στο 10', όταν ο Όγκμποε προσπάθησε να πλασάρει, με τον Παναγιώτου να βάζει την κόντρα και να απομακρύνει. Στο 34' ο Μαυριάς έκανε το σουτ και ο Μπαλωμένος έκανε σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν. Ο ΠΑΟΚ Β έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν στο 39' το σουτ του Σαλαμούρα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ τελικά στο 55', με εξαιρετικό σουτ του Τάχατου έξω από την περιοχή (1-0).

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πετύχει γκολ ισοφάρισης και μάλιστα δέχτηκε και δεύτερο. Στο 87' ο Χατζηστραβός πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος προηγουμένως είχε αποκρούσει το πλασέ του Τζίμα από κοντά (2-0). Η ΑΕΛ έχασε πια και μαθηματικά την πρώτη θέση, μένοντας στο -8 από τη Βέροια. Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ μετρά και 18 νίκες - δέκα ισοπαλίες.

Σκόρερ: 55' Τάχατος, 87' Χατζηστραβός

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μανιωλούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης (71′ Γκορντεζιάνι), Γρόσδης, Σαλαμούρας (64′ Μελετίδης), Τάχατος (80′ Τσοπούρογλου), Φασίδης (64′ Τζίμας), Πανίδης (72′ Κουλούρης), Σπυρίδης (46′ Χατζηστραβός ).

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Α., Μαϊντανός (62′ Τσέλα), Ηλιάδης, Μακσιμένκο (62′ Γρηγορόπουλος), Ραμίρεζ (62′ Κοτσιανούλης), Παπαγεωργίου Κ., Νίνο (76′ Ζαχαράκης), Όγκμποε (62′ Γλυνός), Μαυρίας, Νικολιάς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα